injecting to 0xDEADBEEF
Ultra Üye
çözünürlüğü düşürdüm böyle daha komik bence epıhwrhmwGülmekten kardeşimin kafasını ısırdım![]()
Bu müzik tam uyumlu olmuş editle müziğin adını verebilir misin alşkdfhjfdçözünürlüğü düşürdüm böyle daha komik bence epıhwrhmw
Bu müzik tam uyumlu olmuş editle müziğin adını verebilir misin alşkdfhjfd
Estağfurullah sen benim idolümsün reisKaç yıllık editçiyim böyle profesyonel edit görmedim, lol editte kalitede son noktayı yakalamış tebrik etmek lazim
Bana edit yapar mısın knk
Tamm bana bir 5 tlik edit lazim yapar misinEstağfurullah sen benim idolümsün reis![]()
Normalde 5 TL gibi büyük paralarla çalışmıyorum ama konu sen olunca işler değişiyor yaparızTamm bana bir 5 tlik edit lazim yapar misin![]()
ŞÖyle güzel komik bir edit yap ta gülelimNormalde 5 TL gibi büyük paralarla çalışmıyorum ama konu sen olunca işler değişiyor yaparız
Yarın akşama anca ya 7 gün harcadım bu edite biraz dinlenmem gerekiyorŞÖyle güzel komik bir edit yap ta gülelim![]()
Ücret karşılığı lol edit yapılır, Kalite burdahocam 0.2 tl versem banada yaparmısın :d
Doğuştan kaliteliyiz babakalite tesadüf değildir
hocam imzan daki bir filme mi ait? Filmse öğrenmek isterim adını.çözünürlüğü düşürdüm böyle daha komik bence epıhwrhmw
Harry Potterhocam imzan daki bir filme mi ait? Filmse öğrenmek isterim adını.
Sen daha az uğraşmış sın ben 2 hafta uğraşıyorum 20 saniyelik edit içinYarın akşama anca ya 7 gün harcadım bu edite biraz dinlenmem gerekiyor![]()