0 bilgisayarda mavi ekran sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
da-3 sistem aldım herşeyi 0 sadece hdd eski 5 yıllık falan ama devamlı kullandığım hdd neyse ssd'ye w10 kurdum hdd ise oyunlar olacaktı planda. format attım biosu güncelledim diğer driverleri kurdum. pc bütün gün açık hata vermiyor fakat her gün bilgisayarı ilk defa açtığımda çeşitli kodlar ile mavi ekran hatası veriyor. dump dosyaları aşağıda yardımlarınızı bekliyorum. iyi forumlar.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
hocam driverları bastan yükleyebilirsin pc baslatılırken oto acılan program sayısını minimize edebilirsin

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
güncelleme konusunda win10 pro son sürüm kullanıyorum elle güncelledim ekran kartını 2 kere güncelledim silip fakat düzelmedi windows belleke tanılama yaptım hata çıkmadı. fakat sistem formatlarken ssd hdd ve recovery bölümü vardı onu silmedim acaba onunla ilgisi olabilir mi format mı atmam gerekiyor şu durumda?

güncelleme konusunda win10 pro son sürüm kullanıyorum elle güncelledim ekran kartını 2 kere güncelledim silip fakat düzelmedi windows belleke tanılama yaptım hata çıkmadı. fakat sistem formatlarken ssd hdd ve recovery bölümü vardı onu silmedim acaba onunla ilgisi olabilir mi format mı atmam gerekiyor şu durumda?
Mavi ekran hatasında çıkan kodu verebilirseniz çözebiliriz.

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
memtest yapıyorum 25 dk oldu 9 adet error çıktı bu ramde sıkıntı olduğunu gösteriyor herhalde yarın servise yollamayı düşünüyorum

Üye
6 HİZMET YILI
Merhaba Kardeşim. SSD'ne güveniyorsan Yani Bir Sıkıntı Yok SSD'de Diyorsan Tekrardan Format Atmalısın Güncellemeleri Yap Driverlerı Net Yüklemeni Tavsiye Ederim. Eğer Hala Böyle Devam Ediyorsa. SSD Yani Depolama Alanını Değiştirmek Zorundasın.

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
arkadaşlar spam ve ezbere mesaj atmayalım güncelleme tam diyoruz memtestte hata tespit edildi hala ssd falan diyorsunuz bilginiz yoksa yazmayın abi rica ediyorum.

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Hdd uyumlu olmayabilir veya RAM lere bak onlarda da sıkıntı olabilir.

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
ram sıkıntı var galiba geri iade et memtest yapmıssın hemen iade et yenisini göndersinler

Logo Ve Grafik Tasarım
Süper Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
Anakart veya HDD'nde kalan artık dosyalar dostum; HDD'deki virüste olabilir sebebi...

Ama genelde mavi ekran hataları böyle olunca Anakartın oturtmasında falan hata yapmışsındır bi sök tak yap

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Dostum hdd 5 yıllıl diyorsun zamanında hdd bir şekilde dışardan darbe alıp içerisindeki okuma iğnesi zarar görmüş olabilir hdd yi pc takarken sarsıntı yapılmayacak şekilde takıldıysa sorun yoktur fakat sdd gibi hdd hassas parçadır hdd sdd den daha hassas hdd nin bağlantı kontrollerini bir daha yap birde güç kaynağından hdd ye tam güç gelip gelmediği kontrol et ankarta bağlı olan giriş pinlerini kontrol et eğer bunlarda bir sorun yoksa sorun hdd dir dostum
Mavi ekran aldığında çıkan kodu internete tarat ve ona göre sorunun ne olduğunu anlamaya çalış

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
sürücülerinizden birine kurulum sırasında çatlak olabilir

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
aldığın yere iletmeni önerrim ya da sorunun çözümünü bulup ona göre haraket etmeni öneririm

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
xmp kapatınca memtestte hata çıkmadı xmp ile alakalı büyük ihtimalle

Üye
5 HİZMET YILI
windowsun kurulu olduğu yerde sıkıntı var büyük ihtimalle. Format Şart :=)

Üye
6 HİZMET YILI
banada oldu bilgisayarcı ya verdim ne yaptı bilmiyorum 200 tl verdim

Who you gonna call
Emektar Üye
Ödüller
13
5 HİZMET YILI
mavi ekran hatasında ekranda bi kod gözüküyor onu verebilir misin araştırıp yardımcı olacağım sana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...