Asıl support karakterler kanser eder gibi, adc adam oynayamazsaboş vaktin varsa eğlencesine oyna kanser olmak istemiyorsan hiç başlama support falan oynayabilirsin daha sakin bi rol
Başlanır tabii ki kolaydan zora gidebilirsin örnek olarak garenSizce bu dönem lole sıfırdan başlanır mı? Karakter ne önerirsiniz, neye göre seçim yapmalıyız?
Sıfırdan tabi başlanırda eski tadı yok eski bir oyuncu olarak söyleyim. Karakter olarak eğer kolay bir şey öner dersen garen gayet yerinde bir seçim olur derim.Sizce bu dönem lole sıfırdan başlanır mı? Karakter ne önerirsiniz, neye göre seçim yapmalıyız?
Başlanır tabii ki kolaydan zora gidebilirsin örnek olarak garen
MasterReis bende yeni başladımda garen pek beceremiyorum. Bana daha safe ve kolayca oynayabileceğim bir hero önerir misin
Master harici başka önerir misin oda sarmiyor çabuk sıkılıyorum
Sen daha önce oynadın mi bu oyunuMaster harici başka önerir misin oda sarmiyor çabuk sıkılıyorum
7 sene önce falan oynadım en son. 1 yıldır wild rift oynuyorum PC ye yeni başladım. PC mobile göre çok zor. Kolay birşey arıyorum ilk etapta. Master kolay ama sıkıcıSen daha önce oynadın mi bu oyunu
Annie oynayabilirsin hem basit hem eğlenceli7 sene önce falan oynadım en son. 1 yıldır wild rift oynuyorum PC ye yeni başladım. PC mobile göre çok zor. Kolay birşey arıyorum ilk etapta. Master kolay ama sıkıcı
Mid oynuyordu dimi o?Annie oynayabilirsin hem basit hem eğlenceli