Merhaba Arkadaşlar bilgisayarıma yeni format attım orjinal key giricem ama keyi girince 0xc0000022 hatası alıyorum windows update herşey güncel yardımcı olurmusunuz ?
Merhaba Arkadaşlar bilgisayarıma yeni format attım orjinal key giricem ama keyi girince 0xc0000022 hatası alıyorum windows update herşey güncel yardımcı olurmusunuz ?
Muhtemel olarak kayit defterinde hata oluşmuş yükleme esnasinda düzensiz girişler olmuş olabilir veya yanliş yapilandirilmiş olma ihtimalin de var sistem ayarlarini repeir proglari var ama sorum şu olacak iso dosyasi temiz mi ve hangi sürüm
Muhtemel olarak kayit defterinde hata oluşmuş yükleme esnasinda düzensiz girişler olmuş olabilir veya yanliş yapilandirilmiş olma ihtimalin de var sistem ayarlarini repeir proglari var ama sorum şu olacak iso dosyasi temiz mi ve hangi sürüm
hocam boşuna vakit kaybediyorsun, bunun tek bir çözümü var.
iso indirip hiç flaşa falan atmadan direk winrar ile dosyayı çıkarıp yeni bir sürüm kurman.
aynı sorunu bende yaşadım tek çözüm bu görünüyor.
tavsiyem insider preview kurmandır.
Dediğim gibi kuvvetli ihtimal İso dan kaynakli gibi görünüyor isodan çıkartirken ya da flasha/cd e yazrken elinde key mevcutsa kota hiz vs sorunun yoksa microsoft kendi sitensinden indirmeni tavsiye ederim ki key işe yaramasa bile lisansliyaciğin alternatif yazlımlar mevcut
sırası ile,
tarih saat kontrolü.
internet kontrol
ilk windows güncelleme
yüklenen windows sürümü ile eliindeki keyin aynı olduğu kontrolü
buraya kadar herşey normal ve yine olmuyor ise
cmd ipk komutu ile lisansı zorlayarak gir.