Çözüldü Valorant mavi ekran hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar bilgisayarıma format attıktan sonra valorantı indirdim ilk başta kuramadım hata verdi onu düzeltebildim ama şimdi valoranta veya riot gamese giriş yapmak için tıkladığımda direk mavi ekran hatası alıyorum çözümünü bilen arkadaşlar yardımcı olabilirmi

Çözüm
Vanguard kernel üzerinde çalışan bir güvenlik uygulaması olduğu için ufak bir yazılımsal hatada bu uygulama size mavi ekran verdiriyor. Şimdi bunun çözümlerine bakalım.
  • Görev Yöneticisi > Başlangıç Programları kısmına gidin.
    • Vanguard uygulamasını bulun ve bunu devre dışı bırakın.
    • Vanguard.png
  • Sistemi yeniden başlatın ve gözlemleyin.
    • Vanguard uygulamasını bilgisayarınızdan tamamıyla kaldırın ve yeniden bir kurulum gerçekleştirin.
    • 2 adımda da sorununuz çözülmediyse son çare güvenlik yazılımına bir güncelleme gelmesini beklemek.
Süper Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Vanguard kernel üzerinde çalışan bir güvenlik uygulaması olduğu için ufak bir yazılımsal hatada bu uygulama size mavi ekran verdiriyor. Şimdi bunun çözümlerine bakalım.
  • Görev Yöneticisi > Başlangıç Programları kısmına gidin.
    • Vanguard uygulamasını bulun ve bunu devre dışı bırakın.
    • Vanguard.png
  • Sistemi yeniden başlatın ve gözlemleyin.
    • Vanguard uygulamasını bilgisayarınızdan tamamıyla kaldırın ve yeniden bir kurulum gerçekleştirin.
    • 2 adımda da sorununuz çözülmediyse son çare güvenlik yazılımına bir güncelleme gelmesini beklemek.

Çözüm
Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
hangi sürüme formatladın kanka mavi ekranı windows sürümü tutmadığında veriyor genelde

all i need is you
Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
@Adc Main Aynı görüşteyim Update eski olduğu için olabilir. İnternet kafelerden birinden almışsan formatı eski sürüm oluyor. Siz 20h2 falan kullanırsanız böyle bir sorun olmaz diye düşünüyorum. Mavi ekran valoranttan dolayı vermez verir ama oyuna girmeden vermez bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...