0xc00000E9 Hatası lütfen yardımcı olun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
merhaba arkadaşlar elimde lenovo V15-IIL Dizüstü laptop bulunuyor. 2 gün önce lenovonun kendi uygulaması olan lenovo vandage uygulamasından bios güncellemesi geldi güncelle dedikten sonra bilgisayar yeniden açılırken aşağıdaki hatayı verdi. Daha sonra pc açılmadığı için windows 10 pe kurduğum bir flash ile bilgileri aldım ve başka bir flash ile windows 10 temiz kurulum yaptım. Aynı hatayı tekrar aldım. Başka forumlarda hata ile ilgili çözümlere baktım ne yaptıysam olmadı başlangıç onarım ile cmd ye girdim yazılan komutları yazdım olmadı lütfen yardımcı olun🙏🙏🙏
IMG-20240205-WA0034.jpeg

Süper Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Bilgisayarınıza bağlamış olduğunuz USB ve diğer aygıtları tek tek çıkarıp dener misiniz.

Her bir bileşeni çıkarıp deneyin hangisinde olup olmadığını kontrol edin.

Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
  1. Bilgisayarı Yeniden Başlatın: İlk olarak, bilgisayarınızı yeniden başlatmayı deneyin. Bu basit adım bazen geçici sorunları çözebilir.
  2. Sabit Disk ve Bağlantıları Kontrol Edin: 0xc00000e9 hatasının nedeni genellikle bir sabit disk sorunu olabilir. Bu nedenle, sabit disk bağlantılarını kontrol edin ve gerekirse yeniden bağlayın. Ayrıca, sabit diskinizin fiziksel olarak zarar görmüş olup olmadığını kontrol etmek için birçok ücretsiz araç bulunmaktadır.
  3. Windows Kurtarma Ortamını Kullanın: Bilgisayarınızı Windows kurtarma ortamından başlatmayı deneyin. Kurtarma ortamında, Windows'u onarma seçenekleri bulunur. Bu seçenekleri kullanarak sistemi yeniden yapılandırabilir veya onarabilirsiniz.
  4. Bilgisayar Donanımını Kontrol Edin: USB sürücüler, harici sabit diskler veya diğer donanım cihazları bağlıysa, bunları çıkarın ve yeniden deneyin. Bazen bu tür cihazlar başlangıç sırasında sorunlara neden olabilir.
  5. Bilgisayarınızı Güvenli Modda Başlatın: Bilgisayarınızı güvenli modda başlatmayı deneyin. Güvenli modda başlatıldığında, yalnızca temel sistem sürücüleri ve hizmetleri yüklenir, bu nedenle donanım veya sürücü sorunlarından kaçınabilirsiniz.
  6. Sistem Geri Yükleme Noktası Kullanın: Bilgisayarınızda daha önce oluşturulmuş bir sistem geri yükleme noktası varsa, bilgisayarınızı bu noktaya geri yüklemeyi deneyin. Bu, son yapılan değişikliklerden önceki duruma dönmenizi sağlar.
Eğer bu adımlar sorunu çözmezse, sorunun daha derin bir seviyede olabileceğini ve profesyonel yardım almanın gerekebileceğini gösterir. Bu durumda, bilgisayarınızı bir teknik servise götürmeniz veya uzman birine danışmanız önemlidir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...