1-2 Saatliğine onayı kapatsanız :D PLS

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TEST
Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
s.aleyküm onay sistemini 1-2 saat veya yarım saat de olur benle beraber sitedekilerin %40 ı aynı sorunu yasıyor etkinlik geldi dünde gelmisti bu herlde devam edecek böyle farkı kutular vererek diyorumki etkinlik gelince aksam vakitlerinde duyuru yapıp kapatsanız bizde 20 öldürme yapıp tam 75 adet kutu alsak :D

veya sorunu çözebilirseniz çözün simdiden tesekkürler

sorun=siteye girip r e k l a ma tıkladıktan sonra tekrardan siteye atmıyor onay olmuyor yani 

-zenmate vb. yok

veya çalısan bir hile verseniz sehir silahları olan 20 kill yapsak :D

Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
aynen Onayı Yapıyorum Tekrar Başlatıyom Yine Onay İstiyo Bune Ya Şu Kutuları Alamıycam Bi Dünde Böyle Oldu Ama Düzeldi Şimdi Hiç Olmuyor

TEST
Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
SonYildizTR' Alıntı:
aynen Onayı Yapıyorum Tekrar Başlatıyom Yine Onay İstiyo Bune Ya Şu Kutuları Alamıycam Bi Dünde Böyle Oldu Ama Düzeldi Şimdi Hiç Olmuyor

konuyu güncel tutalım da birileri görüp yardım etsin

:D HA GAYRET :D

Üye
9 HİZMET YILI
memoryhans' Alıntı:
bende oyunu seç diyom dosyalar atıldı diyo tamam diyom hiç bişey gelmiyo

Bendede aynısı oluyor ya düzeltin artık bu v7.2 için avg programını sildim ayıptır yaw :( :(
Beyler biyerde böyle yazı gördüm HİLEYE GİRİŞLER ŞUAN AÇIKTIR! ONAY SİSTEMİ BAKIMDADIR! ONAY YAPMADAN DİREK OYUNU SEÇ DEYİN ONAYSIZ AÇILACAKTIR! Gerisini siz düşünün..!

gülümse:D
Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
ziya1' Alıntı:
memoryhans' Alıntı:
bende oyunu seç diyom dosyalar atıldı diyo tamam diyom hiç bişey gelmiyo

Bendede aynısı oluyor ya düzeltin artık bu v7.2 için avg programını sildim ayıptır yaw :( :(
Beyler biyerde böyle yazı gördüm HİLEYE GİRİŞLER ŞUAN AÇIKTIR! ONAY SİSTEMİ BAKIMDADIR! ONAY YAPMADAN DİREK OYUNU SEÇ DEYİN ONAYSIZ AÇILACAKTIR! Gerisini siz düşünün..!

aynn hileye girişler açıktır diyo r e k l a m s ı z diyor amaonay istiyo :D

Üye
9 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar, şuan hileye girişler kapalıdır. O yüzden boş yere loaderden onay yapmaya çalışmayın. Yazılar ne yaparsanız yapın sarıda kalacaktır ! O yüzden boş yere denemeyin hileye girmeyi şuan hileye girişler kapalıdır.

Sitede ve hilelerde genel bakım yapıyoruz arkadaşlar. 24 Saatlik bir bakıma giriyoruz. GP Farmer v3.0 ve Dword vip hack v7.3 Çıkıcak!

GP Farmer v3.0 Yenilikleri: v2.0 , v1.0 gibi gp vermiyordu, düzeltildi. 1.versiyonda nasıl gp alıyorsanız 3.sündede öyle alıcaksınız.

Dword Vip Hack v7.3 Yenilikleri: Zamansız oyundan atma giderildi, aimbot eklendi.

Muhtemel Hilelerin Güncellenme Tarihi: 23 Kasım-26 Kasım arasında olucaktır arkadaşlar !

BUNU BEN DEMİOM ADMİN PAYLAŞTI
Sizden isteğimiz bu süreç içerisinde eski hileleri onaylamaya falan çalışmayınız. Bırakın hile çıktığında biz sizi bilgilendireceğiz zaten. İyi akşamlar memoryhackers.org ailesi!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...