Rica eder başarılar dilerim ^^İnternet halledilsin de zaten elo yükseltirim diye düşünüyorum. plat1 den itibaren güzel maçlar döneceğine inanıyorum TR'de ama bakalım. Çok teşekkürler dostum değerli vaktin için.
Rica eder başarılar dilerim ^^İnternet halledilsin de zaten elo yükseltirim diye düşünüyorum. plat1 den itibaren güzel maçlar döneceğine inanıyorum TR'de ama bakalım. Çok teşekkürler dostum değerli vaktin için.
Ya çok haklısın artık böyle maçlar dönmüyo yeni elo atama sistemi çok saçmateşekkür ederim dostum plat eloydu sezon arası maçları bunlar. Sezon 10 da bu kadar saçma bi eşleştirme düzeninde böyle maçlar çıkmıyor maalesef
Haklısın dostum baitlemek istemiştim orda aslında ama dediğin gibi pozisyon sıkıntıda kalmış orada. Elo düşük diye rahat oynadım sanırım
Atlanmıyor dostum atlanmıyor gold I de kaldımdüşük eloda kendini geliştiremezsin lig atlamaya bak o zaman izlemesi daha zevkli montagelar yapacağına inanıyorum
ızlemsı keyıflı bız boyle oynasak teske
Işık var
Post automatically merged:
Ya çok haklısın artık böyle maçlar dönmüyo yeni elo atama sistemi çok saçma
düşük eloda kendini geliştiremezsin lig atlamaya bak o zaman izlemesi daha zevkli montagelar yapacağına inanıyorum