- Konuyu başlatan
-
gizli suyu kontrol ediyorlar adam senle konuşuyor ve agzına bakıyor birşeyi yiyecegiz ardından o vücutta agzı ıslatması gereken bir madde bu şekilde rahatlıkla yiyebilecegiz sürekli tükürük bol bol üreten bir yiyecek varmıkiBende denedim 4 bisküvi de zorlandım ama 5. Ye gömdüm 50. Saniyede
Oyunun mantığı şu kuru bir yiyecek olduğu için ağzını hemen kurutuyor ve yutkunmasa zorluk çektiğin için kusabilirsin başlamadan önce 2 yudum gizlice su alacaksın ağzına öyle yiyeceksin aynı muhabbet 1 kaşık tarçın içinde geçerli ama tarçın ağzını yaktığı için direk olarak kusarsın
buro cok basit la ben yerdim sen nasil yapamadingeçen bunu denedim böyle bir muhabbet var 1 dakika içinde 5 adet petit beurre bisküvi yi yersen 250 tl veriyorlar kaybedersen 40 tl bunun bir hilesi var mıdır denedigimde agzımda tükürük kalmadıgı için yutamadım agzı sulandıracak kolay yutkunmayı saglayacak birşey varmıdır veya başka bir yöntem?
Arkadaş suzuz 2 paket yiyo =)şişer adam su lazım su
yerim bu arada nerdew yarışmageçen bunu denedim böyle bir muhabbet var 1 dakika içinde 5 adet petit beurre bisküvi yi yersen 250 tl veriyorlar kaybedersen 40 tl bunun bir hilesi var mıdır denedigimde agzımda tükürük kalmadıgı için yutamadım agzı sulandıracak kolay yutkunmayı saglayacak birşey varmıdır veya başka bir yöntem?
öyle basit kurabiye değil arkadaşlar, türkçesi büyük un kurabiyesi gibi düşünün ağzınızda dağılıyor tarçın etkisi gibi bir etki bırakıyor, su yardımı olmadan 5 tane yemeniz zor.buro cok basit la ben yerdim sen nasil yapamadin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?