1 dakikada 5 bisküvi yeme muhabbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Bende denedim 4 bisküvi de zorlandım ama 5. Ye gömdüm 50. Saniyede
Oyunun mantığı şu kuru bir yiyecek olduğu için ağzını hemen kurutuyor ve yutkunmasa zorluk çektiğin için kusabilirsin başlamadan önce 2 yudum gizlice su alacaksın ağzına öyle yiyeceksin aynı muhabbet 1 kaşık tarçın içinde geçerli ama tarçın ağzını yaktığı için direk olarak kusarsın
gizli suyu kontrol ediyorlar adam senle konuşuyor ve agzına bakıyor birşeyi yiyecegiz ardından o vücutta agzı ıslatması gereken bir madde bu şekilde rahatlıkla yiyebilecegiz sürekli tükürük bol bol üreten bir yiyecek varmıki

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
hepsini atıcan ağzına suyu basıcan püre olucak böyle yut gitsin

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
geçen bunu denedim böyle bir muhabbet var 1 dakika içinde 5 adet petit beurre bisküvi yi yersen 250 tl veriyorlar kaybedersen 40 tl bunun bir hilesi var mıdır denedigimde agzımda tükürük kalmadıgı için yutamadım agzı sulandıracak kolay yutkunmayı saglayacak birşey varmıdır veya başka bir yöntem?
buro cok basit la ben yerdim sen nasil yapamadin

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Adamlar kar etmek için kurnazlığa kaçıp petit beurre veriyorlar ama 1 dakika da 5 tane atılır ya

aboooo
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
agzina bubbleteanin icindeki bubblelaari saaklaa oyle yersin :D

Üye
3 HİZMET YILI
Yutabildiğini yutup gerisini dişlerle yanak arasına saklayacan :D şaka bir yana 5 tane petit beurre yenir la 1 dakikada
Post automatically merged:

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
geçen bunu denedim böyle bir muhabbet var 1 dakika içinde 5 adet petit beurre bisküvi yi yersen 250 tl veriyorlar kaybedersen 40 tl bunun bir hilesi var mıdır denedigimde agzımda tükürük kalmadıgı için yutamadım agzı sulandıracak kolay yutkunmayı saglayacak birşey varmıdır veya başka bir yöntem?
yerim bu arada nerdew yarışma

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
5 adet diyor beyle paket halinde değil aslında yenir neden yenmesin ki tane tane al yut girek 1 dakikanı almaz

Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Su içmene müsade etmiyorlarsa bu işin bir taktiği yok kurnazlığı da burada zaten

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Gün içinde bol bol su içip kusmamaya çalış :D

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Tükürük bezlerinin ürettiği tükürüğün dakikada üretiminin bir sınırı var. 5 bisküvi de genelde bu sınırın çok üstünde. Yani olay tamamen fiziksel bir imkansızlık üzerine kurulu.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
kimse kimseye havadan para vermez hocam sen deneyene kadar onlar bu işin 1000 türlü yolunu denemiştir hahaha

from Hell
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Bir ara da 1 dakikada 1 pop kek yeme vardı hiç zor görünmüyordu fakat deneyince anladım ki imkansız :D

Haykıracak Nefesim Kalmasa Bile
Süper Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
keske bunu denemeden önce buradaki yorumları okusaydım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...