1 Den Fazla Uygulama Yapma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Enkaz altındayım canım belki başka baharlara
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
9 HİZMET YILI
Merhaba arkadaslar size 1 den fazla uygulama çuvaltmayi gostercem

:özellik:

İSİM DEĞİSTIRME

ICON DEGISTIRME

EK ICON EKLEME

ICON ÜZERİNE ISIM YAZMA

ICON RENGINI DEGISTIRME

:video:

:indir:

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

:not:

ROT GEREKMEZ KONULARIM HEPSI ROTSUZ PAYLASIM OLUCAK ROOTLU UYGULAMA PAYLASMIYORUM.ROOT GEREKTIRIR DIYE SORMAYIN.

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
kendini android alanında baya geliştirmişsin rep verim dicem ama o kadar yeterli :D
550

Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
9 HİZMET YILI
Emin266' Alıntı:
kendini android alanında baya geliştirmişsin rep verim dicem ama o kadar yeterli :D
550

Sjjs neyse eyw androidlere biraz ilgim oldugu icin android nerde ben oradayim :D sadece biraz bilgi lazm android kodlamayi bilmiyorum onuda ileriki zamanlarda ögrenecem insallah

I'm the Boss
Ultra Üye
9 HİZMET YILI
Android için resource hacker gibi bişiy bu ;)
Senden şu foruma android uygulama cracklemeyi de göstermeni bekliyoruzü-z mesela Toprak koçun Minecraftı cracklediği gibi ;)

Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
9 HİZMET YILI
BozkurtTeam' Alıntı:
Senden şu foruma android uygulama cracklemeyi de göstermeni bekliyoruzü-z mesela Toprak koçun Minecraftı cracklediği gibi ;)

Hmm nasil desem simdi sen ne diosn normal bnm yaptim diye mi yapmis toprak koc :D yoksa hile gibi bise mi neyse hic gormedim müsait oldugum vakit nasil cracklama yapildigini gosteririm simdi tel rootlu olsa daha cok seyler paylasirim ama rootlu degil herneyse iste bi ara uygulama cracklamayi gosteririm.

I'm the Boss
Ultra Üye
9 HİZMET YILI
DelPhoİ' Alıntı:
BozkurtTeam' Alıntı:
Hmm nasil desem simdi sen ne diosn normal bnm yaptim diye mi yapmis toprak koc :D yoksa hile gibi bise mi neyse hic gormedim müsait oldugum vakit nasil cracklama yapildigini gosteririm  simdi tel rootlu olsa daha cok seyler paylasirim ama rootlu degil herneyse iste bi ara uygulama cracklamayi gosteririm.

YAW SEN SADECE RESOURCEYE MÜDHALE EDİYOSUN BEN SENİN YAPTIKLARINI geçen senede yapıyodum 
ama toprak koç minecraft veya herhangi bi oyun açılırken ekrana bildiim veriyor toprak koç diye :D
Vb.net teki msgbox gibi düşün

Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
9 HİZMET YILI
BozkurtTeam' Alıntı:
DelPhoİ' Alıntı:
Hmm nasil desem simdi sen ne diosn normal bnm yaptim diye mi yapmis toprak koc :D yoksa hile gibi bise mi neyse hic gormedim müsait oldugum vakit nasil cracklama yapildigini gosteririm  simdi tel rootlu olsa daha cok seyler paylasirim ama rootlu degil herneyse iste bi ara uygulama cracklamayi gosteririm.

YAW SEN SADECE RESOURCEYE MÜDHALE EDİYOSUN BEN SENİN YAPTIKLARINI geçen senede yapıyodum 
ama toprak koç minecraft veya herhangi bi oyun açılırken ekrana bildiim veriyor toprak koç diye :D
Vb.net teki msgbox gibi düşün

Bu kodlama bilmek lazm txtbox eklemek lazm kodlama bilmiyorm onuda ogrenmeye calisiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...