1 Dilek Hakkınız Olsa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
9 HİZMET YILI
1 Dilek Hakkınız Olsa idi Bu Ne Olurdu ?                        Tamamen eğlence amaçlıdır :)

Uzman Üye
9 HİZMET YILI
yiitgven7s' Alıntı:
Boş boş konu açmasan artık ??

kardeşim sen ruh hastası fln mısın açtığı bölüme ve açtığı konuya bak adam ona rağmen eğlence amaçlıdır demiş boş konu diyosun lan 4 tane mesajını açtım 4 mesaj da da aynı cümle manyak mısın sen

Üye
9 HİZMET YILI
11 12 Yaşına Geri Dönüp Futbola Aralıksız + Ek İdmanlar Yapıp Futbolcu Olmak İsterdim Yetenekte Vardı

not şimdi ise yaş 16 bucuk artık sansım varmı

Ultra Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
#MorpHeus la yer değiştirmek Q:eQEq.

#Derken Besmele Çek.
Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
lütfen artık yeter böyle konular açmayın forum artık çöp oldu tamam 1 2 tane açtınız güldük eylednik ama tamam artık !!

Uzman Üye
9 HİZMET YILI
Memorysevdası' Alıntı:
lütfen artık yeter böyle konular  açmayın forum artık çöp oldu tamam 1 2 tane açtınız güldük eylednik ama tamam artık !!

sanki bana 2 yıldır forum üyesi de forum artık çöplük oldu diyo ya :D

Bilgi cesaret verir, cehalet küstahlık. (Terry)
Süper Üye
9 HİZMET YILI
Boş konuların açılmamasını isterdim

#Derken Besmele Çek.
Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
Deefz' Alıntı:
Memorysevdası' Alıntı:
lütfen artık yeter böyle konular  açmayın forum artık çöp oldu tamam 1 2 tane açtınız güldük eylednik ama tamam artık !!

sanki bana 2 yıldır forum üyesi de forum artık çöplük oldu diyo ya :D

kardeş sen benim nceki hesabı bilmiyon galiba salak salak konuşma  sende zaten bunun gibi konulkar açıyosun  bilip bilmeden mal mal konuşma !!

#Derken Besmele Çek.
Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
Deefz' Alıntı:
Memorysevdası' Alıntı:
kardeş sen benim nceki hesabı bilmiyon galiba salak salak konuşma  sende zaten bunun gibi konulkar açıyosun  bilip bilmeden mal mal konuşma !!

hangi konum acaba ? boş konu oluyo
kes lan !! sanki seni bilmiyoz bilem kimi geri geri getiridin falan en güzel  kadın kim falan bide artistlik yapıyo kes !!

Uzman Üye
9 HİZMET YILI
Memorysevdası' Alıntı:
Deefz' Alıntı:
hangi konum acaba ? boş konu oluyo
kes lan !! sanki seni bilmiyoz bilem kimi geri geri getiridin falan en güzel  kadın kim falan bide artistlik yapıyo kes !!

konuyu açtığım yer eğlence ve muhabbet bölümü eğer konuda küfür cinselik vb. görüyosan repor et araştırılsın kardeşim 2 gram var onuda klavye artisliğine harcıyosun

#Derken Besmele Çek.
Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
Deefz' Alıntı:
Memorysevdası' Alıntı:

konuyu açtığım yer eğlence ve muhabbet bölümü eğer konuda küfür cinselik vb. görüyosan repor et araştırılsın kardeşim 2 gram var onuda klavye artisliğine harcıyosun

kapa çeneni ! lan Beni yolda görsen dilin tutulur konuşamassın lan teneke  gelmiş burda bana artistlik yapıyo !  kes yazma işim gücüm var benim !

Uzman Üye
9 HİZMET YILI
Memorysevdası' Alıntı:
Deefz' Alıntı:

kapa çeneni ! lan Beni yolda görsen dilin tutulur konuşamassın lan teneke  gelmiş burda bana artistlik yapıyo !  kes yazma işim gücüm var benim !

iyimiş abi tamam çok pardon

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...