yiitgven7s' Alıntı:Boş boş konu açmasan artık ??
yiitgven7s' Alıntı:Boş boş konu açmasan artık ??
Memorysevdası' Alıntı:lütfen artık yeter böyle konular açmayın forum artık çöp oldu tamam 1 2 tane açtınız güldük eylednik ama tamam artık !!
Deefz' Alıntı:Memorysevdası' Alıntı:lütfen artık yeter böyle konular açmayın forum artık çöp oldu tamam 1 2 tane açtınız güldük eylednik ama tamam artık !!
sanki bana 2 yıldır forum üyesi de forum artık çöplük oldu diyo ya![]()
Memorysevdası' Alıntı:Deefz' Alıntı:sanki bana 2 yıldır forum üyesi de forum artık çöplük oldu diyo ya![]()
kardeş sen benim nceki hesabı bilmiyon galiba salak salak konuşma sende zaten bunun gibi konulkar açıyosun bilip bilmeden mal mal konuşma !!
kes lan !! sanki seni bilmiyoz bilem kimi geri geri getiridin falan en güzel kadın kim falan bide artistlik yapıyo kes !!Deefz' Alıntı:Memorysevdası' Alıntı:kardeş sen benim nceki hesabı bilmiyon galiba salak salak konuşma sende zaten bunun gibi konulkar açıyosun bilip bilmeden mal mal konuşma !!
hangi konum acaba ? boş konu oluyo
Memorysevdası' Alıntı:kes lan !! sanki seni bilmiyoz bilem kimi geri geri getiridin falan en güzel kadın kim falan bide artistlik yapıyo kes !!Deefz' Alıntı:hangi konum acaba ? boş konu oluyo
Deefz' Alıntı:Memorysevdası' Alıntı:kes lan !! sanki seni bilmiyoz bilem kimi geri geri getiridin falan en güzel kadın kim falan bide artistlik yapıyo kes !!
konuyu açtığım yer eğlence ve muhabbet bölümü eğer konuda küfür cinselik vb. görüyosan repor et araştırılsın kardeşim 2 gram var onuda klavye artisliğine harcıyosun
Memorysevdası' Alıntı:Deefz' Alıntı:konuyu açtığım yer eğlence ve muhabbet bölümü eğer konuda küfür cinselik vb. görüyosan repor et araştırılsın kardeşim 2 gram var onuda klavye artisliğine harcıyosun
kapa çeneni ! lan Beni yolda görsen dilin tutulur konuşamassın lan teneke gelmiş burda bana artistlik yapıyo ! kes yazma işim gücüm var benim !