1 Dolar 8 TL'yi geçti!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Artarda Artarda Dolar Bu Gidişle Yükselişi İzleriz Sadece Sene Sonu 9 - 10 TL Bile Olabilir

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
adamların faiz lobisi denen üstü kapalı bir kurumları mevcut yoksa doların bu seyri dünya çapında bu kadar yükselişe geçmez
Neden derseniz bu lobi bütün dünya ülkelerine karşı ekonomik savaş içinde yani doların bu yükselişi size ??***.... anlamına denk geliyo

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Trump'ın silüeti görünüyor tabloda ama umarım göbeğine gelmez o tablo :D

Üye
5 HİZMET YILI
dolar trump siuleti olmuş daha aşşagı ınmesın baska seylerı cıkacak :D:D

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
İyi ki toplamışım biliyordum böyle olacağını.Bence toplamak istiyenler hemen toplasın çünkü bu gidiş hiç iyi değil.

HACKEDFİX
Seçkin Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Şuan cidden hani amele gibi gaz altı kaynakcısıyım tamam kaynakcıya her yerde iş var her fabrikada ekmek var ama aldığım maaş 3500 hani cidden amerikada bi pizza kuryesi bile senden daha fazla alıyoken ınsana bu koyuya ne dıyelım amele gibi çalışıoz yapacak bişey yok

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Şuan cidden hani amele gibi gaz altı kaynakcısıyım tamam kaynakcıya her yerde iş var her fabrikada ekmek var ama aldığım maaş 3500 hani cidden amerikada bi pizza kuryesi bile senden daha fazla alıyoken ınsana bu koyuya ne dıyelım amele gibi çalışıoz yapacak bişey yok

haklısın hocam ben de ustalık belgesi olan bir Asansörcüyüm 3000 kazanıyorum seni gayet iyi anlıyorum, umarım hakkımızı aldıgımız günler tez vakitte gelir , saygılar

HACKEDFİX
Seçkin Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
haklısın hocam ben de ustalık belgesi olan bir Asansörcüyüm 3000 kazanıyorum seni gayet iyi anlıyorum, umarım hakkımızı aldıgımız günler tez vakitte gelir , saygılar
İnşallah hocam ne diyelimki emeğimizn karşılıgını tez vakıtte alırız inş pandemininde skntısı oluyor ya

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
ay sonu euro 10 dedim de tutmayacak gibi euro ve dolar kurundan calısanlar icin cok iyi oluyor aslında iyi tarafından bakmak lazım

Üye
Ödüller
3
Sosyal
6 HİZMET YILI
Kanka Bu Devirde Ne PC toplaması Yaşanmaz Olmuş Bi ekmek 3 TL Bi Çikolata 2 tl bi pepsi 7 tl ne bu böyle yürümez bu doları düşürme hareketine girişti türkiye dahada arttı dolar trump her masaya vurduğunda 1 TL artıyo dolar :(

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Daha dün 8.05 diye başlık açtım bugün 8.15'e doğru koşuyor. En iyisi biz komple bunu takip etmeyi bırakalım. Yoksa deliririm ben :D

Kaanje
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Ekonominin degiskenligi artik her forumda konuda vs yer almaya basladiysa ekonomi anlatildigi gibi iyi degil boohtandir zaten ekmegi dolarla mi aliyoruz diyen millet dolarin 8 lira olmasini cok da sixlemes bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...