- Yasaklandı
-
Kanka foruma düzenli bakar tüm gereksiz insanları temizlerdim forumdan gereksiz dediğim saçma sapan yorum atan konu açan konuyla alakasız yorum atan vs. küfreden toxic insanları temizlerdim forumdan
ve kendime admin verirdim sınırsız admin olurdum.
Ne Kadar AcımasızsınızBütün üyelikleri silerdim admin.dmod.mod gibi Onaylı üye bırakırdım.kimse beni atamazdı
Ne Kadar Acımasızsınız
Banlardın Banlamasınada @nader11ndeu yu banlarsan wolfü hilesi kalkar + left space'i de banlarsan zulu hilesi kalkar yoksa konuya bende onu yazardım ama yazmadım neyse senin kararınben hariç tüm yetkilileri banlardımyapabiliyorsam tabi
1 gün süre boyunca sana hiç dokunamayacaklarNapayım silmesem admin beni atardı değilmi :ADS
QW:E:QWE Aynen Sen Ne Yapardın ?Bu Kadar Acımasız Olmayın
ooo Ben Bunu Hiç Düşünmedim İyi TaktikSiteye Yeni Bir Grup oluşturup kendime veridim kimse beni atamazdı
eywooo Ben Bunu Hiç Düşünmedim İyi Taktik
1 Gün Boyunca Bize Hiçbişe Yapmicaklar Dokunmicaklar Banlamicaklar falan 1 Gün Forum SizinÇok Güzel Hayalleriniz Varda Adam Panelden Kendine Tekrar Yetki Verip Sizden Yetki Alıp Banlıyabilir Sizi.
panelin şifresini değiştir kökten çöz sorunu1 Gün Boyunca Bize Hiçbişe Yapmicaklar Dokunmicaklar Banlamicaklar falan 1 Gün Forum Sizin
Ayn Oda Güzel Fikirpanelin şifresini değiştir kökten çöz sorunu
Güzel Fikirler Fakültesinde Okuyorum Ben hacıAyn Oda Güzel Fikir
Forumun İçinden Geçerdim xd1 Gün Boyunca Bize Hiçbişe Yapmicaklar Dokunmicaklar Banlamicaklar falan 1 Gün Forum Sizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?