1 Günlük Private PUBG Mobile Bypass+Hile çekilişi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
Selamlar, PUBG MOBİLE Private bypass + hile olarak teslim edilecek toplamda 4 kişinin kazanabileceği çekilişe hoş geldiniz. Kazanacak olan 4 kişiye 1'er günlük key temin edilecektir.

Çekilişin bitiş süresi: 29.11.2023 (YirmiDokuz'unda gün içinde teslim edilecektir)

Bahsi geçen çekilişte kazanan kullanıcılara temin edilecek ürün;

Çekiliş Şartları:
  • Konuyu beğenmek,
  • Yoruma beğendim, katılıyorum yazmak.
  • Beni forumdan takip etmek.

Açıklandı;

1701378544702.png

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
beğendim, katılıyorum

hayat buysa ben afk
Ultra Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
1 günlük hile veriyorsun diye '' trade atmak zorunda '' güven faktörü yükseltme işlemi loading. KEKW

Kurucu
Ödüller
23
10 HİZMET YILI
Süper Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
beğendim, katılıyorum

Üye
2 HİZMET YILI
beğendim, katılıyorum

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Çekiliş sonucunun video veya gif yoluyla ispatlanması gereklidir.(Bunları yapamayacak üyelerin teamviewer,alpemix gibi programlar aracılığıyla yöneticilerin kontrolünde yapılması zorunludur.)

Merhaba @uhpep,
Gördüğüm kadarıyla çekilişin sonucunu 29 Kasım'da açıklayacağınızı belirtmişsiniz ancak açıklamamışsınız. Çekilişi 1 Aralık 2023 23.59'a kadar açıklamanız gerekmektedir. Açıklamamanız durumunda, hesabınız yasaklanacak olup konunuz da silinecektir. Çekilişi açıklarken alıntıladığım kurala da dikkat etmeyi unutmayın, bilgilerinize.

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
Çekiliş sonuçları ektedir.

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Kazanan talihliler.

1-Kazanan talihliler arasından ilk talihli olan yenimezgame000 ismili kullanıcı beni forumdan takip etmediği için elenmiştir.
2-Kazanan talihliler arasından ikinci talihli olan ozbay12333 ismili kullanıcı Katılım mesajını eksik yazdığı için elenmiştir.
3-Kazanan talihliler arasından üçüncü oktayng ismili kullanıcı Katılım mesajı atmadığı için elenmiştir.
4-Kazanan talihliler arasından dördüncü cildirmicamm ismili kullanıcı beni forumdan takip etmediği için elenmiştir.

Yedek talihliler.

1-Yedek kazanan talihliler arasından ilk talihli olan canucar ismili kullanıcı Katılım mesajını eksik yazdığı için elenmiştir.
2- Yedek kazanan talihliler arasından ikinci talihli olan eren75 ismili kullanıcı Katılım mesajını eksik yazdığı için elenmiştir.
3-Yedek kazanan talihliler arasından üçüncü talihli olan Rhaast ismili kullanıcı Tek kazanan talihli olarak atanmıştır. Keyi DM mesajına geri dönüş sağlandığında teslim edilecektir.
4- Katılım sayısı az olduğu için 4'üncü yedek talihli bulunmamıştır.

Son düzenleme:
Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
@uhpep, yaptığınız çekilişte kazanan gözükmüyor. Attığınız link hatalı ve doğrudan bu şekilde linkle belirtmek yasak. Yönetim ekibinden birisine ya ekran açmalısınız ya da GIF, video yoluyla çekilişin sonucunu açıklamanız gerekmektedir. Alıntı yaptığım yorumu inceleyin.

hayat buysa ben afk
Ultra Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
@uhpep, yaptığınız çekilişte kazanan gözükmüyor. Attığınız link hatalı ve doğrudan bu şekilde linkle belirtmek yasak. Yönetim ekibinden birisine ya ekran açmalısınız ya da GIF, video yoluyla çekilişin sonucunu açıklamanız gerekmektedir. Alıntı yaptığım yorumu inceleyin.

Hadi inşallah... :kappajail:

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI

Discord adresimden ulaşın, yayın açayım: _uhpep

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
Çekiliş sonuçlandı.
Çekiliş sonuçları ektedir.

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Kazanan talihliler.

1-Kazanan talihliler arasından ilk talihli olan yenimezgame000 ismili kullanıcı beni forumdan takip etmediği için elenmiştir.
2-Kazanan talihliler arasından ikinci talihli olan ozbay12333 ismili kullanıcı Katılım mesajını eksik yazdığı için elenmiştir.
3-Kazanan talihliler arasından üçüncü oktayng ismili kullanıcı Katılım mesajı atmadığı için elenmiştir.
4-Kazanan talihliler arasından dördüncü cildirmicamm ismili kullanıcı beni forumdan takip etmediği için elenmiştir.

Yedek talihliler.

1-Yedek kazanan talihliler arasından ilk talihli olan canucar ismili kullanıcı Katılım mesajını eksik yazdığı için elenmiştir.
2- Yedek kazanan talihliler arasından ikinci talihli olan eren75 ismili kullanıcı Katılım mesajını eksik yazdığı için elenmiştir.
3-Yedek kazanan talihliler arasından üçüncü talihli olan Rhaast ismili kullanıcı Tek kazanan talihli olarak atanmıştır. Keyi DM mesajına geri dönüş sağlandığında teslim edilecektir.
4- Katılım sayısı az olduğu için 4'üncü yedek talihli bulunmamıştır.

1701378621876.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...