- Yasaklandı
-
Bu istek kaldırılmıştır.1 günlük hile veriyorsun diye '' trade atmak zorunda '' güven faktörü yükseltme işlemi loading. KEKW
Çekiliş sonucunun video veya gif yoluyla ispatlanması gereklidir.(Bunları yapamayacak üyelerin teamviewer,alpemix gibi programlar aracılığıyla yöneticilerin kontrolünde yapılması zorunludur.)
@uhpep, yaptığınız çekilişte kazanan gözükmüyor. Attığınız link hatalı ve doğrudan bu şekilde linkle belirtmek yasak. Yönetim ekibinden birisine ya ekran açmalısınız ya da GIF, video yoluyla çekilişin sonucunu açıklamanız gerekmektedir. Alıntı yaptığım yorumu inceleyin.
@uhpep, yaptığınız çekilişte kazanan gözükmüyor. Attığınız link hatalı ve doğrudan bu şekilde linkle belirtmek yasak. Yönetim ekibinden birisine ya ekran açmalısınız ya da GIF, video yoluyla çekilişin sonucunu açıklamanız gerekmektedir. Alıntı yaptığım yorumu inceleyin.
Discord adresimden ulaşın, yayın açayım: _uhpep
Çekiliş sonuçları ektedir.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Kazanan talihliler.
1-Kazanan talihliler arasından ilk talihli olan yenimezgame000 ismili kullanıcı beni forumdan takip etmediği için elenmiştir.
2-Kazanan talihliler arasından ikinci talihli olan ozbay12333 ismili kullanıcı Katılım mesajını eksik yazdığı için elenmiştir.
3-Kazanan talihliler arasından üçüncü oktayng ismili kullanıcı Katılım mesajı atmadığı için elenmiştir.
4-Kazanan talihliler arasından dördüncü cildirmicamm ismili kullanıcı beni forumdan takip etmediği için elenmiştir.
Yedek talihliler.
1-Yedek kazanan talihliler arasından ilk talihli olan canucar ismili kullanıcı Katılım mesajını eksik yazdığı için elenmiştir.
2- Yedek kazanan talihliler arasından ikinci talihli olan eren75 ismili kullanıcı Katılım mesajını eksik yazdığı için elenmiştir.
3-Yedek kazanan talihliler arasından üçüncü talihli olan Rhaast ismili kullanıcı Tek kazanan talihli olarak atanmıştır. Keyi DM mesajına geri dönüş sağlandığında teslim edilecektir.
4- Katılım sayısı az olduğu için 4'üncü yedek talihli bulunmamıştır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?