1 günün nasıl geçiyor dostum?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
merhaba ben aqualrex bir günün nasıl geçiyor konuma hoş geldin bu şekilde hem seni tanırız hemde bazı kişileri aydınlatabilirsin bu konuda tavsiyelerinizide verebilrisiniz iyi forumlar (konuma yardımcı olan herkese like atıyorum sırf bunun için yorum yazmayınız ama yardımcı olduysanız hak etmişsinizdir) iyi forumlar

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Haftasonu hariç,
sabah kalk -> işe git -> eve gel -> PC 'de takıl -> uyu,
sonra Rollback.
Haftasonu da işe gitmeyi çıkar öyle.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
müzikle aram iyi enstrüman çalıp fl studio da kayıt çekip projeler tasarlıyorum. sen de bi enstürman çalıyorsan, deneyebilirsin, zaman öldürmek için güzel bir uğraş

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Sabah kalkıyom 2 saat pc de takılıyom kahvaltı yaptıktan sonra evde staj yapıyorum 5 saat fln geriye kalan zamanda pc deyim gecede 1 saat kitap okuyom

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Yazılım kursları aldım gün içinde onlara devam ediyorum kitap(bu aralar azaldı kurslara başladığımdan dolayı) ve oyun oynuyorum.

Süper Üye
7 HİZMET YILI
Selamlar bir günüm şu şekilde geçiyor: Kalk > Sabah Rutini(Diş Fırçala, Esnetme Yap, Kahvaltı VS.) > Spor > Oyun > Dizi, Film > Uyu. Bu şekilde geçiyor.

Üye
5 HİZMET YILI
günde 3-4 saat ders çalış, 5/6 saat oyun oyna,10 saat uyku 2 3 saat spor egzersiz

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
sabah uyan elini yüzünü yıka dişleri fırçala kurula kahvaltıya geç bitir telefonda takıl pcyi aç biraz youtube takıl sonra biraz oyun sonra şekerleme olarak uyu akşam kalk akşam yemeği telefona takıl ve uyu

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
I feel bad for myself. I have been planning to change for a better versioin of mysself but I haven't done anything enough. Overthinking and depression always end up everyday. Actually soon I will be able to execute the appropriate things for the whole day.

Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
uyanıyorum kahvaltı yapıyorum telefon ile TV de takılıoyorum babam geliyor yemek yiyoruz 2.30 a kadar PC oynuyorum hafta sonu hep telefon ve PC

New Thang
Onaylı Üye
Ödüller
5
10 HİZMET YILI
Kripto borsasına göz atıyorum gelecek vaadettiğinden dolayı(çeşitli formasyonlar v.s) zaman zaman dizi anime film ayrıca YKS ye çalışıyorum her ne kadar çok az çalışsamda( hedefim olmadığından çalışma şevkim hiç yok malesef ), onun dışında günlük rutin aktiviteler ara sıra dışarıda bisiklet sürme günlük rutinim böyle
Sabah kalkıyom 2 saat pc de takılıyom kahvaltı yaptıktan sonra evde staj yapıyorum 5 saat fln geriye kalan zamanda pc deyim gecede 1 saat kitap okuyom
Staj demişsinizde hangi bölüm okuyorsunuz evde staj bölüm güzelse bende seçebilirim :D

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Sabah kalkıyoruz işe gidiyoruz akşam geliyorum yemek yiyorum pc de güzel oyunlardan bazılarını açıp takılıyorum sonra yatış deli gibi uyuyorum :D
:mum:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...