Uzman Üye
benim dediğim PUBGMOBILE_CS@tencentgames.com bu e-mail adresi bi mesaj at derdini anlat olmazsa başka yapıcak bişi yokne kadar e mail atsamda sırf robot cevap verıyo zaten yazıom takım arkadasımın hıleliymiş haberim yoktu falan gibisinden nafile hep robot ban yediysen bekle gibisinden bişeyler yazıyo
oraya atıyom kanka zatenbenim dediğim PUBGMOBILE_CS@tencentgames.com bu e-mail adresi bi mesaj at derdini anlat olmazsa başka yapıcak bişi yok
Yapacak bişi yok gibi görünüyor ban ın bitmesini beklemekten başka çözüm yokoraya atıyom kanka zaten
oyunun emülatör kullanıcılarıyla ilgileneni pek yok değil mi? o yüzden uçanı kaçanı ışınlananı full skin royal pass le dolaşıyor. Ağırlığı mobillere veriyorlar sanırımŞu an kullanabileceğiniz alternatif bir Bypass yok. Israrla kullanmak istiyorsunuz, ban yiyorsunuz. Daha çok hesap açarsınız, geçmiş olsun. İyi forumlar
katılıyorumEn İyisi GUEST Hesap Ban Yerse YesinBidaha Aç
Gerçek Hesap Banlansada Bişi Olmaz Para Vermedim Birşey Vermedim Zevkine Oynuyorum İşte Adam Öldürsem Yeterkatılıyorum
ben para yatırdım fakat hileyle oynuyom hesap çöp olabilir ama pek umrumda değil sadeceGerçek Hesap Banlansada Bişi Olmaz Para Vermedim Birşey Vermedim Zevkine Oynuyorum İşte Adam Öldürsem Yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?