usta çok yatırmıssın sanki ama bunun avantajı desteğin daha cok ilgilenmesini sağlayabilirsin yani bu kadar para yatırdım falan diyebilirsin bence en azından ben derdim2k civarı
usta çok yatırmıssın sanki ama bunun avantajı desteğin daha cok ilgilenmesini sağlayabilirsin yani bu kadar para yatırdım falan diyebilirsin bence en azından ben derdim2k civarı
ekledim valla en sona bu kadar yatırdım hesabım bos yere gitti diye insallah ilgilenen biri olurda acılır banusta çok yatırmıssın sanki ama bunun avantajı desteğin daha cok ilgilenmesini sağlayabilirsin yani bu kadar para yatırdım falan diyebilirsin bence en azından ben derdim
neden görüntü ekleyemiyorum ben allah allahyanlısın var kankam val61 normal kalıcı uzaklastırma suanda baska hesap ile oyuna girebiliyorum sadece main hesabıma giremiyorum
İlk mesaja robot, ikinci mesaja destek ekibi bakıyor diye biliyorum. İlk mesaj yanıtlandıktan sonra tekrar yanıt vererek destekten biriyle iletişim kurabilirsin.genelde ilk mesaj falan otomatik oluyor canlı bir şekilde iletişime geçebilecegim birisi olsa cok kolay bir sekilde durumu anlatıcam ama pek zannetmiyorum
dostum cihaz banı yemedim ben sadece 1 tane hesabım ban yedi suan baska hesap ile oyuna girip oynayabiliyorum gönül rahatlıgı ile donanım banım yokdaha 2 gün önce val 61 hatası aldığım için ticket açtım cihaz banı uygulandığını ve 4 aylık yani 28mayısta açılacağı söylendi
Post automatically merged:
neden görüntü ekleyemiyorum ben allah allahBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
anakart almakla falan bi alakası yok dostum yazdıgımı güzelce okursan anlarsın zaten ne demek istedigimi evde oynamam icin hic bir sıkıntım yok sadece hesabım banlandı internet kafede olan bi hata yüzündenTicket atsan da banını açmazlar Arkadaşın başına geldi anakart satın almıştı. geçmiş olsun
öyle kalır kanka ilgilenmeleri zor25 ocak günü arkadaşlarım ile internet kafeye gittik dısardaydık diye valo girdik ilk oturdugum masada van152 hatası aldı korktum bi an sonra baska masaya gectim ve orda girdim hesabıma acıldı. 1 mac attık baska hesaba gectim o macın sonunda arkadasım ban yedi benim oturdugum ilk masada oda hesabına giris yapmıs van152 hatası almıstı. bugün girdigimde ise oyuna -evde- val61 hatası verdi (KALICI UZAKLAŞTIRILMA-donanım banı değil)sizce banım acılırmı anlaşılırsa internet kafaden girdigim için
(BİLGİSİ OLAN VEYA BASINA GELENLER CEVAP VERİRSE SEVİNİRİM)
anlatamadım sana cihaz banı olan bir bilgisayarda herhangi bir hesapla girmeye çalıştığında o hesapta banlanıyor o yüzden açılma şansı yok gibi ama ticket at dene belki ümit ümittirdostum cihaz banı yemedim ben sadece 1 tane hesabım ban yedi suan baska hesap ile oyuna girip oynayabiliyorum gönül rahatlıgı ile donanım banım yok
Post automatically merged:
anakart almakla falan bi alakası yok dostum yazdıgımı güzelce okursan anlarsın zaten ne demek istedigimi evde oynamam icin hic bir sıkıntım yok sadece hesabım banlandı internet kafede olan bi hata yüzünden
Ticket at yardımcı olurlar25 ocak günü arkadaşlarım ile internet kafeye gittik dısardaydık diye valo girdik ilk oturdugum masada van152 hatası aldı korktum bi an sonra baska masaya gectim ve orda girdim hesabıma acıldı. 1 mac attık baska hesaba gectim o macın sonunda arkadasım ban yedi benim oturdugum ilk masada oda hesabına giris yapmıs van152 hatası almıstı. bugün girdigimde ise oyuna -evde- val61 hatası verdi (KALICI UZAKLAŞTIRILMA-donanım banı değil)sizce banım acılırmı anlaşılırsa internet kafaden girdigim için
(BİLGİSİ OLAN VEYA BASINA GELENLER CEVAP VERİRSE SEVİNİRİM)
bence işe yaramaz çok zor kücük bi ihtimalekledim valla en sona bu kadar yatırdım hesabım bos yere gitti diye insallah ilgilenen biri olurda acılır ban