Valorant İnternet Kafe Yüzünden Hesap Kalıcı Ban

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her kahraman Pelerin takmaz
Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
usta çok yatırmıssın sanki ama bunun avantajı desteğin daha cok ilgilenmesini sağlayabilirsin yani bu kadar para yatırdım falan diyebilirsin bence en azından ben derdim
ekledim valla en sona bu kadar yatırdım hesabım bos yere gitti diye insallah ilgilenen biri olurda acılır ban

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
daha 2 gün önce val 61 hatası aldığım için ticket açtım cihaz banı uygulandığını ve 4 aylık yani 28mayısta açılacağı söylendi
Post automatically merged:

yanlısın var kankam val61 normal kalıcı uzaklastırma suanda baska hesap ile oyuna girebiliyorum sadece main hesabıma giremiyorum
neden görüntü ekleyemiyorum ben allah allah
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Ticket atsan da banını açmazlar Arkadaşın başına geldi anakart satın almıştı. geçmiş olsun

Efsane Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
genelde ilk mesaj falan otomatik oluyor canlı bir şekilde iletişime geçebilecegim birisi olsa cok kolay bir sekilde durumu anlatıcam ama pek zannetmiyorum
İlk mesaja robot, ikinci mesaja destek ekibi bakıyor diye biliyorum. İlk mesaj yanıtlandıktan sonra tekrar yanıt vererek destekten biriyle iletişim kurabilirsin.

Ne kadar yaşadığımız değil nasıl yaşadığmız önemli
Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
5 HİZMET YILI
ticket atmanı önermem genel de hepsini botlar oto cevapla yanıtlıyor internet kafe sahibiyle görüşmen daha iyi olucaktır.

Her kahraman Pelerin takmaz
Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
daha 2 gün önce val 61 hatası aldığım için ticket açtım cihaz banı uygulandığını ve 4 aylık yani 28mayısta açılacağı söylendi

neden görüntü ekleyemiyorum ben allah allah
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
dostum cihaz banı yemedim ben sadece 1 tane hesabım ban yedi suan baska hesap ile oyuna girip oynayabiliyorum gönül rahatlıgı ile donanım banım yok

Ticket atsan da banını açmazlar Arkadaşın başına geldi anakart satın almıştı. geçmiş olsun
anakart almakla falan bi alakası yok dostum yazdıgımı güzelce okursan anlarsın zaten ne demek istedigimi evde oynamam icin hic bir sıkıntım yok sadece hesabım banlandı internet kafede olan bi hata yüzünden

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
25 ocak günü arkadaşlarım ile internet kafeye gittik dısardaydık diye valo girdik ilk oturdugum masada van152 hatası aldı korktum bi an sonra baska masaya gectim ve orda girdim hesabıma acıldı. 1 mac attık baska hesaba gectim o macın sonunda arkadasım ban yedi benim oturdugum ilk masada oda hesabına giris yapmıs van152 hatası almıstı. bugün girdigimde ise oyuna -evde- val61 hatası verdi (KALICI UZAKLAŞTIRILMA-donanım banı değil)sizce banım acılırmı anlaşılırsa internet kafaden girdigim için
(BİLGİSİ OLAN VEYA BASINA GELENLER CEVAP VERİRSE SEVİNİRİM)
öyle kalır kanka ilgilenmeleri zor

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
dostum cihaz banı yemedim ben sadece 1 tane hesabım ban yedi suan baska hesap ile oyuna girip oynayabiliyorum gönül rahatlıgı ile donanım banım yok

anakart almakla falan bi alakası yok dostum yazdıgımı güzelce okursan anlarsın zaten ne demek istedigimi evde oynamam icin hic bir sıkıntım yok sadece hesabım banlandı internet kafede olan bi hata yüzünden
anlatamadım sana cihaz banı olan bir bilgisayarda herhangi bir hesapla girmeye çalıştığında o hesapta banlanıyor o yüzden açılma şansı yok gibi ama ticket at dene belki ümit ümittir

Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
25 ocak günü arkadaşlarım ile internet kafeye gittik dısardaydık diye valo girdik ilk oturdugum masada van152 hatası aldı korktum bi an sonra baska masaya gectim ve orda girdim hesabıma acıldı. 1 mac attık baska hesaba gectim o macın sonunda arkadasım ban yedi benim oturdugum ilk masada oda hesabına giris yapmıs van152 hatası almıstı. bugün girdigimde ise oyuna -evde- val61 hatası verdi (KALICI UZAKLAŞTIRILMA-donanım banı değil)sizce banım acılırmı anlaşılırsa internet kafaden girdigim için
(BİLGİSİ OLAN VEYA BASINA GELENLER CEVAP VERİRSE SEVİNİRİM)
Ticket at yardımcı olurlar

Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
bakarlar ilk önce bot oto mesaj atıyor 1 hafta sonra falan adminler mesaj atıyor para yatırdım dersen falan yardımcı olurlar ama genelde net cevap söylemiyorlar

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
ticket aç sorununu güzelce anlat inşallah hallederler

ticket ya da desteğe çıkabilirsin

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
hesabın değerliyse uğraş bro açılma ihtimali var senlik bir şey yok sonuç olarak.

Ultra Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
geçmiş olsun ticket at kesin düzeltirler

Ultra Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Hocam bence ticket aç hesaba girişi yapılan yerden anlarlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...