Windows 10'u 3. sırada görünce gerçekten çok şaşırdım Windows 11'i 3. sırada bekleyeceğim1 haftadır başım agrıtan ve inatla test sürecini devam ettirmem ile edindigim bilgiler göre işletim sistemlerini fps değerine göre sıralayacak olursak
ilk başta gelebilecek yaş 70 iş hala bitmemiş dedirten windows 7 en stabil ve fps değeri yüksek olan işletim sistemidir
ikinci olarak gelebilecek yani windows 7 den sonra fps değerlerine göre sıralarsak windows 11 geliyor
3 olarak ise windows 10 geliyor
aşagıya 3dmark ile aldıgım istatistikleri bırakıyorum * windows 7 *Ekli dosyayı görüntüle 78512
Ekli dosyayı görüntüle 78511
*windows 10*
Ekli dosyayı görüntüle 78514Ekli dosyayı görüntüle 78513
windows11
Ekli dosyayı görüntüle 78515Ekli dosyayı görüntüle 78516
fps değerlerinin düşük olduguna bakmayın 1 fps bile çok önemli
evet sistemim eski bu konuda zaten daha açıklayıcı bir yazı yazmamı yazdıktan sonra fark ettim bunu burada açıklamam gerekli ilk olarak sistemimDostum bence bu test çok açıklayıcı olmamış. Sistemin eski bi sistem o yüzden uyum konusunda win7 önde olabilir. Güncel bi sistemle denemek lazım.
Yinede emeğine sağlık ilgi çekici.
oyun perfonmansı olarak windows 11 bir tık daha yüksek sadecewindows 10 un 3. sırada olması beni şaşırttı windows 11 i 3. sırada beklerdim
Windows 11 gayet stabil şu anda. Sadece sürükle bırak gibi bazı özellikler eksik ve bı tık daha zor kullanımı windows 10 göre.bu fps değeri pc'ye göre değişir bence bende en yüksek değerleri win10'da almıştım. win11 arayüzü çok hoş inşallah stabil bir hale gelir bi an önce
Eline sağlık fotoları ss aldım ilerde win 11 e geçmeye karar verirsem bakarım1 haftadır başım agrıtan ve inatla test sürecini devam ettirmem ile edindigim bilgiler göre işletim sistemlerini fps değerine göre sıralayacak olursak
ilk başta gelebilecek yaş 70 iş hala bitmemiş dedirten windows 7 en stabil ve fps değeri yüksek olan işletim sistemidir
ikinci olarak gelebilecek yani windows 7 den sonra fps değerlerine göre sıralarsak windows 11 geliyor
3 olarak ise windows 10 geliyor
denediğim sistem
MSİ- MS 7360 anakart
8 GB Ram
Sapphire Radeon HD 5570 ekran kartı
intel core2 quad Q9400 İşlemci
depolama birimi 500GB HDD+ 250GB HDD
eski bir sisteme sahip olan arkadaşlar için aydınlatıcı bir bilgi olmuştur umarım.
aşagıya 3dmark ile aldıgım istatistikleri bırakıyorum * windows 7 *Ekli dosyayı görüntüle 78512
Ekli dosyayı görüntüle 78511
*windows 10*
Ekli dosyayı görüntüle 78514Ekli dosyayı görüntüle 78513
windows11
Ekli dosyayı görüntüle 78515Ekli dosyayı görüntüle 78516
fps değerlerinin düşük olduguna bakmayın 1 fps bile çok önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?