Süper Üye
Faturası olmasa dahi mi ?Ürünün bedeli alıcı/göndericiye temin ediliyor. Biraz uzun sürüyor sadece ama parası her türlü veriliyor. O yüzden manevi değeri olan şeyleri kargolamak pek doğru değil. Kaybolma ihtimali yüksek
Faturası olursa daha hızlı gerçekleşiyor işlemler. Faturası yoksa doğru tutarı bulmakta zorlanıyor kargo şirketi ve malın değerinden daha az ödeme yapabiliyor.Faturası olmasa dahi mi ?
yani iade süresinin 3 gün olduğunu bende biliyorumÜrünün bedeli alıcı/göndericiye temin ediliyor. Biraz uzun sürüyor sadece ama parası her türlü veriliyor. O yüzden manevi değeri olan şeyleri kargolamak pek doğru değil. Kaybolma ihtimali yüksek
Post automatically merged:
Fırçalamak pek doğru değil be hocam. Onlarda geri gönderemez çünkü. Sistem onaylamadan herhangi birşeyi geri gönderemiyorsun. Sistemleri çok leş kargoların. Bazen kendi kafasına göre süresi gelmeden onay veriyor senin kargon gibi. Normalde tüm kargolara 72 saat sonra iade onayı verir sistem. Şube öyle geri gönderir ama bazen yanlış kodlamadan buglar oluyor.
Şube personelinin bi hatası yok yani.
E ticaret sitelerinin indirim yaptığı zamanlar ve bayram arifeleri aşırı yoğun oluyor ama şoförlerin kargoyla işi yok sadece araba sürerlerYorucu bir iş mi? Ayrıca şoförlük için başvursak işe alınma ihtimali ne olur?
İşte o tazminat dilekçesi reddedildi. Bende Tüketici Hakem Heyetine başvurdum.maalesef benim çalıştığım firma değil.
Platform yani dolap kargosu olduğu için olay dolapla yurtiçi arasında geçicektir büyük ihtimal. Sizinde dolapla da konuşmanız lazım hocam. İmza atmadığınız için her türlü davayı kazanırsınız. Birazcık dolap'ı darlayın onlar da siz ne kadar darladıkça kargo şirketini darlıyacaktır.
Şubeye gidip tanzim tutanağı tutmak istiyorum derseniz size tutanak tutturacaklardır. Tutanakta, elektronik eşya gönderimi için herhangi birşeye imza atmadım diye eklerseniz büyük ihtimalle R yapıcaklardır ürünün ücretini öderler.
Şube kurnazlık yapp tanzim tutanağı diye birşey yok bende derse arama motoruna yurt içi kargo tanzim prosedürü yazıp çıkan linkteki belgeyi indirip önceden doldurup giderseniz daha kolay olur sizin için. Aynı şekilde gözünüzün önünde ana merkezlerine yollamalarını isteyin.
unlucky hocam.İşte o tazminat dilekçesi reddedildi. Bende Tüketici Hakem Heyetine başvurdum.
Arada kaçamak olması lazım yayani iade süresinin 3 gün olduğunu bende biliyorum
şubeye gidince öyle dediklerinde bende fırçayı bastım
kargolarken üzerine kırılacak eşya diye yazdırdık
adamlar sanki 5lt'lik su yükler gibi kargo yüklüyorlar arabaya
kargo meselesi açılmış iken aklıma bu görsel geldi
Ekli dosyayı görüntüle 72438
kurye için ortaokul mezunu olmakÇalışmak için gereksinimler ne oluyor? bir de çalışma saatlerin neydi?
öncellikle ön taraf +18 yaş istiyor olması lazım.Ön tarafta yapılan işi kısaca açıklayabilir misin? kargo kaydı yapıp gelenlere teslim sağlamak mı? yani iş kolay mı? Benim evin 100 mt çevresinde 4 farklı kargo firması var bari boş duracağıma birine işe gireyim
Anladım dostum, çok teşekkür ederim.öncellikle ön taraf +18 yaş istiyor olması lazım.
iş kargo kabulu kargo teslimi şube düzeni ve en önemlisi telefonlara bakmak. Şirket senden, önde müşteriyle ilgilenirken aynı zamanda telefona bakmanı istiyor bu biraz zor. Ayrieten şirket içi mailleşmeyi kontrol etmen gerekiyor. Gün içinde aktarma merkezinden kargo gelirse araçtan şubeye sen indiriyorsun.
Bu kadar
ortalama kurye +5000 + dağıttı kargo başına para( kargo başı 3tlye yakın)Ayıptır sorması getirisi ne kadar ?
Kaç kargo geliyor tahminen ? GÜnde 10 saysam ayda 900 daha fazla geliyor 10 dan fazla olur muortalama kurye +5000 + dağıttı kargo başına para( kargo başı 3tlye yakın)
ortalama ön taraf +5000
ortalama müdür yrd + 5500
ortalama müdür +7000
olur kankaKaç kargo geliyor tahminen ? GÜnde 10 saysam ayda 900 daha fazla geliyor 10 dan fazla olur mu
kargodaki adress ve telefon doğru mu hocam?bazen evde bulamadık dıyolar ama evde oluyorum neden boyle yapıyorlar
evet doğrukargodaki adress ve telefon doğru mu hocam?
ortalama kurye +5000 + dağıttı kargo başına para( kargo başı 3tlye yakın)Maaş nasil
kuryenin aptallığı o zaman kankaevet doğru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?