Iyimis he yapılır hala çalışıyormu ayrıldinmi ayrıldıysan neden ayrıldınortalama kurye +5000 + dağıttı kargo başına para( kargo başı 3tlye yakın)
ortalama ön taraf +5000
ortalama müdür yrd + 5500
ortalama müdür +7000
Post automatically merged:
kuryenin aptallığı o zaman kanka
İyi bence de. Üniversitem başladı kanka. Üniler onlineyken cebe para kalsın diye çalısıyordumIyimis he yapılır hala çalışıyormu ayrıldinmi ayrıldıysan neden ayrıldın
bazı kişiler diyo bilerek getirmiyolar bazen dogru mu pekiortalama kurye +5000 + dağıttı kargo başına para( kargo başı 3tlye yakın)
ortalama ön taraf +5000
ortalama müdür yrd + 5500
ortalama müdür +7000
Post automatically merged:
kuryenin aptallığı o zaman kanka
Anladım knk tamamİyi bence de. Üniversitem başladı kanka. Üniler onlineyken cebe para kalsın diye çalısıyordum
kanka öyle birşeyin doğru olduğunu düşünmüyorum. benim firmadaki kuryeler yapmıyordu. kuryeler teslim ettiği kargo başına para kazanıyorlarbazı kişiler diyo bilerek getirmiyolar bazen dogru mu peki
Knk peki hangi şirkette çalıştınkanka öyle birşeyin doğru olduğunu düşünmüyorum. benim firmadaki kuryeler yapmıyordu. kuryeler teslim ettiği kargo başına para kazanıyorlar
genellikle sonunda geldiği için seviniyorlar fazla kırıcı olmuyorlarKargoyu geç götürünce insanlarin tepkisi ne oluyor
Ne güzel kizmamalarigenellikle sonunda geldiği için seviniyorlar fazla kırıcı olmuyorlar
ortalama kurye +5000 + dağıttı kargo başına paraNe güzel kizmamalarisornasi ayiptir aylik geliri ne kadar
ha anladım o zaman dediğin gibidirkanka öyle birşeyin doğru olduğunu düşünmüyorum. benim firmadaki kuryeler yapmıyordu. kuryeler teslim ettiği kargo başına para kazanıyorlar
umarım öyledirha anladım o zaman dediğin gibidir
yaş ve eğitim derecesi broİşe alım şartlarını neye göre belirliyorlar
ortalama kurye +5000 + dağıttı kargo başına para( kargo başı 3tlye yakın)Hocam maaşları ne kadar
işi bitiriym de evime gideyim diye bakıyorlar.. kargoda dağıtım bittikten sonra iş biter çünkü...kargocuların çoğu neden sabırsız adam zile basıyor içerden gelene kadar yürüyüp gitmeye çalışıyor hiç olmadı kapının önüne bırak kovalıyorum adamı
ama adamı da kovalamak garibime gidiyor bi kere ne diyeceğimi şaşırdım arkasından böğürüyorum adamınişi bitiriym de evime gideyim diye bakıyorlar.. kargoda dağıtım bittikten sonra iş biter çünkü...
Haklısın hocam o kounda..ama adamı da kovalamak garibime gidiyor bi kere ne diyeceğimi şaşırdım arkasından böğürüyorum adamın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?