Gülen İnsan
Süper Üye
multiplayer mı peki bi bakcacam@elbistan46gs şimdi İnsurgency takılıyorum. Gerçekçi oyun oynamanı tavsiye ederim.
multiplayer mı peki bi bakcacam@elbistan46gs şimdi İnsurgency takılıyorum. Gerçekçi oyun oynamanı tavsiye ederim.
reis rangisi ya 2 tane var steam söylermisin acabamultiplayer mı peki bi bakcacam
resi hangisi ya 2 tane var steamde söylermisn acaba@elbistan46gs şimdi İnsurgency takılıyorum. Gerçekçi oyun oynamanı tavsiye ederim.
banadan aynen asır geçmiş gibi güzel hismis buranın bir aliesi parçası olmak2 sene oldu ama daha uzun gibi geldi hızlı yaşamaktan
Kardeşim ben ilk çıkanını oynuyorum ama sistemin iyiyse sandstormuda öneririm baya sağlam oyundur.reis rangisi ya 2 tane var steam söylermisin acaba
Post automatically merged:
resi hangisi ya 2 tane var steamde söylermisn acaba
happy birthdayhappy 1st year brother we hope stilll stay happy with this site
hala aynı tamkafadan oyunu bıraktım ben hile olmuyor artık ya xicode atıyor artıksiteye wolftü için gelmiştim ( tamkafadan'dan beri varım ) eski toprağı geç toprak sahibi olduk![]()
oyun değil eski topraklar bilir tamkafadan memoryhackers'in eski ismihala aynı tamkafadan oyunu bıraktım ben hile olmuyor artık ya xicode atıyor artık
hee evet biliyorum tamkafadandı cok guzeldi yaoyun değil eski topraklar bilir tamkafadan memoryhackers'in eski ismiondan dedim toprak sahibi olduk diye
![]()