Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
tabii ki daha iyisini toplarsın bu fiyata. ekran kartına daha çok önem ver eğer oyun oynayacaksan. 10 bin tlye 2070 li güzel bir sistem toplayabilirsin. mağazaya gitme imkanın varsa eğer orada çalışan personeller sana önerir veya sen söylersin önerir misiniz diye.
düzenleme: üstte biri 3060 yazmış. eğer bütçeni bir tık zorlarsan 3060 alabilirsin. 2080 ile kafa kafaya neredeyse. 32 gb ram gereksiz bir tık. 16 gb işini görür rahatlıkla.
Ben önce istediğim şekilde tüm parçaları seçip tek tek nerde en uygun ise oradan almıştım ve bütün parçalar gelince 2 saat uğraşın sonucunda anca toparlamıştım pc yi 100 küsür lira vermemek için değdi bence sende öyle yap ama hata yapada bilirsin tabi dikkatli ol derim. Biraz pc nin ekipmanlarını öğren kendin dizersen sana uygun olanı en iyi sen bilirsin o yüzden biraz bilgi al.
Kardeşim kara kız yaz google a pinti pandanın kendi hazırladığı pc. Piyasadaki bütün oyunları ultrada oynatan bi canavar kendisi. Bende laptobu satıp alacağım o kasayı hem ryzen 5 var istersen 7 de yaparsın.