Merhaba, şu an kullandığım MSI Aero ITX 1030'u yenilemek istiyorum. Ana kartım B450M, işlemcim Ryzen 3 3200G. Bunlarla uyum içinde çalışabilecek, en iyi verim alabileceğim ekran kartı var mı?
Kendim kullanıyorum şuan ekran kartını 3200g ile internet kafelerde kullanmıştım RTX 3050 idi ordaki ekran kartıda pek bi darboğaz yada herhangi bişi yaşamamıştım. Çok nadir takılıyodu oda olabilecek şeyler zaten.
sana tavsiyem o işlemciden kurtulmandır ben de şu anda 3200 g kullanıyorum Valorant tarzı işlemci kullanan oyunlarda RX570 ile bile darboğaza düşüyor işlemci kullanan her oyunda sıkıntıya sokar seni satıp kurtulmayı düşünüyorum açıkcası.
Merhaba, şu an kullandığım MSI Aero ITX 1030'u yenilemek istiyorum. Ana kartım B450M, işlemcim Ryzen 3 3200G. Bunlarla uyum içinde çalışabilecek, en iyi verim alabileceğim ekran kartı var mı?
Merhaba. B450M anakartınız ve Ryzen 3 3200G işlemciniz, çoğu modern ekran kartıyla uyumlu olacaktır. Yeni bir ekran kartı ararken dikkat etmeniz gerekenler, güç kaynağınızın yeterli güçle donatılmış olması ve kasa boyutunuzun MSI Aero ITX 1030 ile aynı olmasıdır. Bütçeniz de önemli bir faktördür. Eğer yüksek bütçeli bir ekran kartı almak istiyorsanız, NVIDIA GTX 1660, AMD Radeon RX 5600 XT veya NVIDIA RTX 2060 gibi modelleri inceleyebilirsiniz. Bu ekran kartları, performans açısından size tatmin edici sonuçlar verecektir. Orta bütçeli bir ekran kartı arıyorsanız, NVIDIA GTX 1650 veya AMD Radeon RX 570 gibi modelleri düşünebilirsiniz. Bu ekran kartları, oyunlarda iyi bir performans sergileyecektir.
Kendim kullanıyorum şuan ekran kartını 3200g ile internet kafelerde kullanmıştım RTX 3050 idi ordaki ekran kartıda pek bi darboğaz yada herhangi bişi yaşamamıştım. Çok nadir takılıyodu oda olabilecek şeyler zaten.
10-12 bin TL fiyat aralığında uyumlu bir ekran kartı önerim nvidia geForce gtx 1660 super veya Amd radeon rx 5500 xt olacaktır bu kartlar bütçen için iyi bir performans ve fiyat dengesi sunarlar ve Ryzen 3 3200G işlemciyle uyumludurlar darboğaz sorunu da yaşamazsın