Ryzen 3 3200G sisteme ekran kartı önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bütçe
3 bin TL.
Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Bu sisteme güzel bir ekran kartı önerir misiniz? 2. temiz veya sıfır. Bu arada bu sistemle sadece oyun oynayacağım.
  • Anakart: Gigabyte A520M-H AMD DDR4.
  • İşlemci: AMD Ryzen 3 3200G 3.6 GHz.
  • RAM: Hikvision 8x2 RAM 3200.
  • Power Supply: Xaser PSU 12 cm fanlı 500W.
  • Ekran kart: ?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
dostum o işlemciye güzel bir ekran kartı takılmaz taksan bile performans almazsın o yüzden benim fikrim işlemciyi ikinci elden satıp yerine en kötü bi 3600 alman. ondan sonra rtx 3060 rx 6600 gibi kartlar takabilirsin.

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
dostum o işlemciye güzel bir ekran kartı takılmaz taksan bile performans almazsın o yüzden benim fikrim işlemciyi ikinci elden satıp yerine en kötü bi 3600 alman. ondan sonra rtx 3060 rx 6600 gibi kartlar takabilirsin.

Önerin için teşekkürler aslında ürünleri daha almadım sepette duruyor fazla anlamiyorum PC toplamadan youtbeden falan izledim işlemciyi de random ucuz seçtim

Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Önerin için teşekkürler aslında ürünleri daha almadım sepette duruyor fazla anlamiyorum PC toplamadan youtbeden falan izledim işlemciyi de random ucuz seçtim
kankam daha almadıysan sana şöyle bir şey söyleyeyim o işlemci apu işlemci içinde kendi ekran kartı var o yüzden de gereğinden fazla pahalı. onun yerine daha iyi bir işlemci alabilirsin. hatta sen bana kasa için toplam bütçeni söyleyebilirsen eğer ona göre birkaç öneri yapabilirim.

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
kankam daha almadıysan sana şöyle bir şey söyleyeyim o işlemci apu işlemci içinde kendi ekran kartı var o yüzden de gereğinden fazla pahalı. onun yerine daha iyi bir işlemci alabilirsin. hatta sen bana kasa için toplam bütçeni söyleyebilirsen eğer ona göre birkaç öneri yapabilirim.
Bütçem tam 10k öneri yapsan güzel olur yanlış birşey Alaçam diye korkuyorum biraz işlemcilere baktimda ryzen 5 3600 nasıl

Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Aslında topladıklarım sıfır ekran kartı ikinci el olsada sıkıntı olmaz dediğin gibi bide işlemciyi değiştirsem tamamdır
dostum öyleyse işlemci olarak ikinci elden ryzen 5 5500, ekran kartı olarak da ne kadar bütçen kalıyor bilmiyorum ama 3k civarı çıkıyorsa gtx 1660 ti hatta zorlayabiliyorsan rtx 2060 bakabilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
ekstra bi kart almanaka gerek yok bence 1660 falan olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...