Merhaba, şu an kullandığım MSI Aero ITX 1030'u yenilemek istiyorum. Ana kartım B450M, işlemcim Ryzen 3 3200G. Bunlarla uyum içinde çalışabilecek, en iyi verim alabileceğim ekran kartı var mı?
Moderatörün son düzenlenenleri:
GeForce GTX 1660 alabilirsin Fiyatı 6-8 k arası değişiyor Sisteminde dar boğaz yaratmayacak güçte
ayrıca güç kaynağın da bu durum için önemli
Kaç W önemli olan oHocan güç kaynağım zamanında iyi bir güç kaynağıydı sertifikası falan vardı
ryzen 3 3200 g var adamda emin misin dar boğaz yaşamayacağınaRTX 3050 Asus dual kullanabilirsin darboğaz vesaire yaşamazsın en azından RTX özelliğinide kullanabilirsin.
Gaming Benchmarklarını buraya bıraktım...
ayrıca attıgın video darboğaz yaşayıp yaşayamacagını anlayabileceği bir video da değilRTX 3050 Asus dual kullanabilirsin darboğaz vesaire yaşamazsın en azından RTX özelliğinide kullanabilirsin.
Gaming Benchmarklarını buraya bıraktım...
Kendim kullanıyorum şuan ekran kartını 3200g ile internet kafelerde kullanmıştım RTX 3050 idi ordaki ekran kartıda pek bi darboğaz yada herhangi bişi yaşamamıştım. Çok nadir takılıyodu oda olabilecek şeyler zaten.ryzen 3 3200 g var adamda emin misin dar boğaz yaşamayacağına
Post automatically merged:
ayrıca attıgın video darboğaz yaşayıp yaşayamacagını anlayabileceği bir video da değil
Merhaba. B450M anakartınız ve Ryzen 3 3200G işlemciniz, çoğu modern ekran kartıyla uyumlu olacaktır. Yeni bir ekran kartı ararken dikkat etmeniz gerekenler, güç kaynağınızın yeterli güçle donatılmış olması ve kasa boyutunuzun MSI Aero ITX 1030 ile aynı olmasıdır. Bütçeniz de önemli bir faktördür. Eğer yüksek bütçeli bir ekran kartı almak istiyorsanız, NVIDIA GTX 1660, AMD Radeon RX 5600 XT veya NVIDIA RTX 2060 gibi modelleri inceleyebilirsiniz. Bu ekran kartları, performans açısından size tatmin edici sonuçlar verecektir. Orta bütçeli bir ekran kartı arıyorsanız, NVIDIA GTX 1650 veya AMD Radeon RX 570 gibi modelleri düşünebilirsiniz. Bu ekran kartları, oyunlarda iyi bir performans sergileyecektir.Merhaba, şu an kullandığım MSI Aero ITX 1030'u yenilemek istiyorum. Ana kartım B450M, işlemcim Ryzen 3 3200G. Bunlarla uyum içinde çalışabilecek, en iyi verim alabileceğim ekran kartı var mı?
Neyse tartışmayacağım. Ben önermiyorum o kadar güçlü bir ekran kartı almanı bu sistemeKendim kullanıyorum şuan ekran kartını 3200g ile internet kafelerde kullanmıştım RTX 3050 idi ordaki ekran kartıda pek bi darboğaz yada herhangi bişi yaşamamıştım. Çok nadir takılıyodu oda olabilecek şeyler zaten.