5600 kullanıcıları pek de memnun değiller. Isınma sorunu varmış.
Extra eklentiler dedim zaten ısınma sorunu yok işlemcinin çok sağlam doğal olarak da ısınıyor kule tipi soğutucu işini de görür zaten.
5600 kullanıcıları pek de memnun değiller. Isınma sorunu varmış.
Kullanan bir kaç kişi 5500 ün daha az ısındığını ve daha randımanlı çalıştığını söylediler.Kendim test etme imkanım olmadı.O yüzden emin olamadım.5600 işlemcsinin herhangi bir ısınma sorunu olduğunu sanmıyorum kaç tane tanıdığım kullanıyor gayet fiyat performans bir işlemcidir günümüzde ki oyunlarda tek çekirdeği odaklandıkları için rahat edersin oyun oynarken
Herhangi bir kuşkunuz varsa youtube'da birçok inceleme videoları var artısıyla eksisiyle inceleyip içinize yattığı taktirde karar verebilirsinizKullanan bir kaç kişi 5500 ün daha az ısındığını ve daha randımanlı çalıştığını söylediler.Kendim test etme imkanım olmadı.O yüzden emin olamadım.
Yeni nesil ekran kartlarının hepsi PCle 4.0 destekli eğer sen gidip AMD ryzen 5500 işlemci alırsan performansına etki edecektir 20 30 fps kayıp. 5500 PCle 3.0 destekliyor. 5600 PCle 4.0 destekli hem ileriye dönük hem de bir aldın mı tam almış olacaksın.Kullanan bir kaç kişi 5500 ün daha az ısındığını ve daha randımanlı çalıştığını söylediler.Kendim test etme imkanım olmadı.O yüzden emin olamadım.
Youtube'da birkaç videoda gördüm ama 15-20 dk oynamayla olmuyor bu iş.Yük altındaki performansı önemli.Yani biraz zorlamak lazım.ısınınca fps kaybı çok olur mu.fps drop yer mi.Bu tarz şeyleri merak ediyorum fakat youtube'da bu tarz içerikler yok ya da ben bulamadım.Herhangi bir kuşkunuz varsa youtube'da birçok inceleme videoları var artısıyla eksisiyle inceleyip içinize yattığı taktirde karar verebilirsiniz
5600 ü ben kullanıyorum stock boşta 70 dereceydi undervolt ile 4.5ghz de boşta 50 derece yükte 75 oluyor en fazla yani en iyi f/p işlemci ve cuma günlerini kovala o gün tüm yayıncılar fp sistemler çıkarıyor sınırlı stoktaYoutube'da birkaç videoda gördüm ama 15-20 dk oynamayla olmuyor bu iş.Yük altındaki performansı önemli.Yani biraz zorlamak lazım.ısınınca fps kaybı çok olur mu.fps drop yer mi.Bu tarz şeyleri merak ediyorum fakat youtube'da bu tarz içerikler yok ya da ben bulamadım.
Hmm anlıyorum.Şu bahsettiğin yayıncılar nerede çıkarıyorlar o sistemleri tam olarak.İncehesap itopya vs. sitelerde mi ?5600 ü ben kullanıyorum stock boşta 70 dereceydi undervolt ile 4.5ghz de boşta 50 derece yükte 75 oluyor en fazla yani en iyi f/p işlemci ve cuma günlerini kovala o gün tüm yayıncılar fp sistemler çıkarıyor sınırlı stokta