Uzman Üye
Beklenen an9.15 Güncellendi
---> Core Güncellemesi: 1.0.0.14
1) Eklendi: MenuGUI.IsScoreboardOpen
---> SDK Güncellemesi: 1.0.0.15
Loader otomatik olarak güncellenecektir fakat eğer güncelleyemezsen buradaki linkten loader'i tekrar yüklemeyi deneyebilirsin:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Konuyu okuscriptleri nerden indiricez bulamadımda
%100 banlanma riski varsa neden parayla alınsınki!! ^^Emeğine Sağlık Teşekkürler Paylaşım İçin^^
Bi Aralar Çok Dolanıyordum Script Sitelerinde ve En Son Ban Riski En Düşük Olan Bir Sc Bulmuştum fakat Fiyatı 200 Dolar Olunca Bırakmıştımban atmayan sc mı wr kardesım varsa ozelden yazarmısn
Mesela 1-2 ay taşıyıcak örnek bir script programı söylermisin bana ?Bi Aralar Çok Dolanıyordum Script Sitelerinde ve En Son Ban Riski En Düşük Olan Bir Sc Bulmuştum fakat Fiyatı 200 Dolar Olunca BırakmıştımGos Elobuddy L Sharp L++ Bunlar Çok Eskidi Lolün Kendisi Bile Bu Sitelerin Varlığından Haberdar ama Ellemiyor Ve Loldede Bir Zamanlar Elobuddy Nın Sciptteri Olan Adamlar Çalışmakta Yani Script Yapımcısına Karşı Script Yapmaya Çalışan Programcılar Gibi Bu Siteler Bu Arada Haklısın Ban Atmayan Sc Yok Fakat Seni 1 ay 2 ay Götürecek Sc Ler İllaki Mevcuttur
Private scriptMesela 1-2 ay taşıyıcak örnek bir script programı söylermisin bana ?
evet, daha uzunda sürebilir.Hocam kac günde ban yiyorsun hanbot gibi 4-5 mac gibi mi ?
Aynı durumdayız , çözüm bulursan bana da haber et hocammerhaba ben oyuna giriyorum sıkıntısız çalışıyor ama 6 dakikadan sonra sürekli internet gidiyor tekrar bağlantı kuruluyor diyor ve bunu her 2 dakika da bir tekrar ediyor yardım eder misiniz
açıkçası script saçma buluyorum lol de neden derseniz sezon2 den beri oynamaktayım kişişel yorumumca bukadar basit olmamalı nedir efendim geliştirmektir kendini nasıl skill fail attırsam nerede defansif nerede pasif nerede agresif oynasam vurkaç yapsam bunun gibi şeyler kullanmak sizin açınızdan geliştirmez oldugu gibi sabit yerinizde kalırsınız yanlış anlamyın lütfen ama sizlerden ricam bu konuyu düşünmelisiniz gerçekten bu oyunu seven insanlarsanız
hanbot gene 4-5 maç bu 2 maçta ban yiyorHocam kac günde ban yiyorsun hanbot gibi 4-5 mac gibi mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?