[10.18] EnsoulSharp (l#) League Of Legends Script | January 2020

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hello world
Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
database haricinde olan script linklerini konu altına eklersen sevinirim dostum.

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
%100 banlanma riski varsa neden parayla alınsınki!! ^^Emeğine Sağlık Teşekkürler Paylaşım İçin^^

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
ban atmayan sc mı wr kardesım varsa ozelden yazarmısn
Bi Aralar Çok Dolanıyordum Script Sitelerinde ve En Son Ban Riski En Düşük Olan Bir Sc Bulmuştum fakat Fiyatı 200 Dolar Olunca Bırakmıştım :) Gos Elobuddy L Sharp L++ Bunlar Çok Eskidi Lolün Kendisi Bile Bu Sitelerin Varlığından Haberdar ama Ellemiyor Ve Loldede Bir Zamanlar Elobuddy Nın Sciptteri Olan Adamlar Çalışmakta Yani Script Yapımcısına Karşı Script Yapmaya Çalışan Programcılar Gibi Bu Siteler Bu Arada Haklısın Ban Atmayan Sc Yok Fakat Seni 1 ay 2 ay Götürecek Sc Ler İllaki Mevcuttur

Uzman Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Bi Aralar Çok Dolanıyordum Script Sitelerinde ve En Son Ban Riski En Düşük Olan Bir Sc Bulmuştum fakat Fiyatı 200 Dolar Olunca Bırakmıştım :) Gos Elobuddy L Sharp L++ Bunlar Çok Eskidi Lolün Kendisi Bile Bu Sitelerin Varlığından Haberdar ama Ellemiyor Ve Loldede Bir Zamanlar Elobuddy Nın Sciptteri Olan Adamlar Çalışmakta Yani Script Yapımcısına Karşı Script Yapmaya Çalışan Programcılar Gibi Bu Siteler Bu Arada Haklısın Ban Atmayan Sc Yok Fakat Seni 1 ay 2 ay Götürecek Sc Ler İllaki Mevcuttur
Mesela 1-2 ay taşıyıcak örnek bir script programı söylermisin bana ?

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Dandik bir laptopta giriyorum Script ile oyuna fakat bağlantımı kopartıyor oyundan düşüyorum beş dakika sonra . Scriptsiz denedim sıkıntı olmadı başına bu durum gelip çözebilen var mı ?

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Nerden bulcan be hacı privateyi

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
açıkçası script saçma buluyorum lol de neden derseniz sezon2 den beri oynamaktayım kişişel yorumumca bukadar basit olmamalı nedir efendim geliştirmektir kendini nasıl skill fail attırsam nerede defansif nerede pasif nerede agresif oynasam vurkaç yapsam bunun gibi şeyler kullanmak sizin açınızdan geliştirmez oldugu gibi sabit yerinizde kalırsınız yanlış anlamyın lütfen ama sizlerden ricam bu konuyu düşünmelisiniz gerçekten bu oyunu seven insanlarsanız

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Hocam kac günde ban yiyorsun hanbot gibi 4-5 mac gibi mi ?

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
merhaba ben oyuna giriyorum sıkıntısız çalışıyor ama 6 dakikadan sonra sürekli internet gidiyor tekrar bağlantı kuruluyor diyor ve bunu her 2 dakika da bir tekrar ediyor yardım eder misiniz

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
açıkçası script saçma buluyorum lol de neden derseniz sezon2 den beri oynamaktayım kişişel yorumumca bukadar basit olmamalı nedir efendim geliştirmektir kendini nasıl skill fail attırsam nerede defansif nerede pasif nerede agresif oynasam vurkaç yapsam bunun gibi şeyler kullanmak sizin açınızdan geliştirmez oldugu gibi sabit yerinizde kalırsınız yanlış anlamyın lütfen ama sizlerden ricam bu konuyu düşünmelisiniz gerçekten bu oyunu seven insanlarsanız
Hocam kac günde ban yiyorsun hanbot gibi 4-5 mac gibi mi ?
hanbot gene 4-5 maç bu 2 maçta ban yiyor :)

Üye
8 HİZMET YILI
o meu aparece EnsoulSharp na tela do game, porem não abre menu dos script -.-'

Üye
7 HİZMET YILI
Not work 9.15? or how to run it? ensou say Unsupported version league of legends

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...