[10.18] EnsoulSharp (l#) League Of Legends Script | January 2020

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
6 HİZMET YILI
Güzel çalışan bi syndra scripti buldum onda da combo yaparken e atmıyor :D

Üye
7 HİZMET YILI
Unsopported версия лол, я загрузить исправление д / лол / игры

Üye
6 HİZMET YILI
yok artık nerden buldun ya databaseyi vay anasını

yoktu dimi konuda

Üye
7 HİZMET YILI
Not start a game without script when i download hotfix and go to d/lol/game i have recconect

Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Evet shinobi baya önemli suanda calısan cok hero yok ama tabi idare ediyor :)

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
çalışmıyor ya lol versiyonu uygun değil diyo hotflixte yaptım

Edit: hotflix'i yanlış yapıyormuşum düzelttim çalıştı fakat assembly yüklerken hata alıyorum yüklenemedi diyor ve eklenmiyor. Kayıtlara baktığımda .net 4.7.2 istiyor ama bende 4.8 var. 4.8'i silmeye çalıştım ama imkansız silinmiyor.

hata bu;
C:\Program Files (x86)\MSBuild\14.0\bin\Microsoft.Common.CurrentVersion.targets(1097,5): warning MSB3644: The reference assemblies for framework ".NETFramework,Version=v4.7.2" were not found. To resolve this, install the SDK or Targeting Pack for this framework version or retarget your application to a version of the framework for which you have the SDK or Targeting Pack installed. Note that assemblies will be resolved from the Global Assembly Cache (GAC) and will be used in place of reference assemblies. Therefore your assembly may not be correctly targeted for the framework you intend.

düzeltme şansımız var mı=

Son düzenleme:
Uzman Üye
8 HİZMET YILI
çalışmıyor ya lol versiyonu uygun değil diyo hotflixte yaptım

Edit: hotflix'i yanlış yapıyormuşum düzelttim çalıştı fakat assembly yüklerken hata alıyorum yüklenemedi diyor ve eklenmiyor. Kayıtlara baktığımda .net 4.7.2 istiyor ama bende 4.8 var. 4.8'i silmeye çalıştım ama imkansız silinmiyor.

hata bu;
C:\Program Files (x86)\MSBuild\14.0\bin\Microsoft.Common.CurrentVersion.targets(1097,5): warning MSB3644: The reference assemblies for framework ".NETFramework,Version=v4.7.2" were not found. To resolve this, install the SDK or Targeting Pack for this framework version or retarget your application to a version of the framework for which you have the SDK or Targeting Pack installed. Note that assemblies will be resolved from the Global Assembly Cache (GAC) and will be used in place of reference assemblies. Therefore your assembly may not be correctly targeted for the framework you intend.

düzeltme şansımız var mı=
hotfixi nası yaptın akrdesim

2 fırt cekenin nesi El Chapo
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
scriptler nerede link olarak göremedim ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...