10 Adımda Huawei GR5 Root Atma [17.10.2016]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Selamun aleyküm arkadaşlar.Yakın bir zaman önce 10 Adımda Huawei GR5 BootLoader Kilidi Açma konusunu yazıp atmıştım.Buraya tıklayarak o konuyuda görebilirsiniz.Bu konu biraz uzun olacak.
NOT:Bu konu KingRoot,KingoRoot,Framaroot diye bir çok uygulama ile telefonunu rootlayamayanlar içindir.
HADİ BAŞLAYALIM!

1-
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
tıklayarak gerekli dosyaları indirin.

2-Telefonunuzu kapatıp USB kablosuyla bilgisayara bağlayın.

3-Telefonunuzun power ve ses kısma tuşlarına aynı anda basın beyaz menü gelecektir.

4-TWRP Kurulum dosyasına girip TWRP Kurulum adlı uygulamayı çalıştırın.

5-Uygulama açıldıktan sonra sadece ENTER tuşuna basıyoruz ve kurulumu gerçekleştiriyoruz.

6-Telefon açıldıktan sonra bildirim çubuğunu açın ve USB bölümünden Dosya tuşuna tıklayın.Öyle bir yer yoksada önemli değil.

7-SuperSU Kurulumu dosyasına girip oradaki rar dosyasını telefonunuzun dahili depolama birimi bölümüne direkt olarak atacaksınız.

8-Son islem bölümü yedeklemedir.İsteyen yapar ama hiç uzatmak istemeyenler telefonu USB'den çıkarıp kapatsınlar.

9-Telefonunuzun power ve ses açma tuşlarına basılı tutarak açsınlar fakat HONOR veya HUAWEI yazısı geldikten sonra power tuşunu bırakın.

10-Gelen bölümden Install/Instalar tuşuna tıklayıp UPDATE-SuperSU-v2.65-20151226141550 dosyasına tıkladıktan sonra bir ekran gelecek.Oradan kaydırma bölümüne tıklayın ve bir sürü yazı gelecektir.Sadece bekleyin.Bittikten sonra Reboot System tuşuna tıklayın.Telefon açıldığında formatlanmış olabilir fakat root işlemi tamamlanmıştır! İyi eğlenceler :)

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Konu OxYG3N tarafından yazılmıştır.Çalınamaz.

Üye
9 HİZMET YILI
Siguiente paso:
Instalacion del recovery TWRP

Sistem belirtilen yolu bulamıyor.

Todo listo ... By: EloyGomez "yotube.com/eloygomeztv"

Para salir ENTER

bu hatayı aldım sorun nedir yardımcı olabilirmisin

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
palerap7' Alıntı:
Siguiente paso:
Instalacion del recovery TWRP

Todo listo ... By: EloyGomez "yotube.com/eloygomeztv"

Para salir ENTER

bu hatayı aldım sorun nedir yardımcı olabilirmisin

Kardeşim telefonu USB kablosuyla bağlayıp kapatmayı unutma.

Üye
10 HİZMET YILI
Root Atarsan Telefona Güncelleme & Yapamazsın Ben Atıgıma Pismanım 4.4.4 sürümünde 5.1.1 yapamıyorum :d

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Sucuk135' Alıntı:
Root Atarsan Telefona Güncelleme & Yapamazsın Ben Atıgıma Pismanım 4.4.4 sürümünde 5.1.1 yapamıyorum :d

Dostum o senin cenabetliğin.Telefon rootlandıktan sonra kurulu olan sürümde yüklenir.O yüzden root atmadan önce güncellemeleri kontrol edeceksin.Memnun değilsen SuperSU uygulamasından Unroot yapıp kaldıracaksın.

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Bir dakika bir dakika, anlattağım işlemler oluyor fakat çalışıyor tagı eklenmedi :D:D

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
kingwar739' Alıntı:
Süper Hile Süper Süper  Tavsiye Ederim .

Kardeşim dalga mı geçiyorsun ne hilesi? Bu konu telefona root atma için açıldı. Hilelik bir yanı yok.

Üye
9 HİZMET YILI
abi TWRP Kurulum açtıktan sonra waiting device diyor lüütfen yardım et sadece burda takıldım off

Üye
9 HİZMET YILI
abi sana nasıl teşekkür etsem azdır şimdi yaptım sabahtan beri uğraşıom çook sağol

yapamayanlar hisuiti kursunlar .... ÇOOOOOOOOK SAĞOL

Üye
9 HİZMET YILI
abi twrp yi yüklerken google frp hatası alıyorum ne yapmam lazım ...

Necessary to unlock FRP! Navigate to Settings > Developer op) diyor

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar konu Huawei GR5 telefonu üzerine açılmıştır.Diğer telefonlarda yapıp bozarsanız benden değildir :)

Üye
9 HİZMET YILI
Hocam iyi akşamlar Huawei Gr 5 telefonu ma önce bootloader ini actim .Sonra root atmak için twrp yükledim  süper su yükledim. Ama root checer ile kontrol ettim ama rootlanmamis gosterdi bu arada ben fabrika ayarlarına dön yaptım .Ama şimdi twrp ekranindan cikamiyorumlutfen yardim

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Bora Çam' Alıntı:
Hocam iyi akşamlar Huawei Gr 5 telefonu ma önce bootloader ini actim .Sonra root atmak için twrp yükledim  süper su yükledim. Ama root checer ile kontrol ettim ama rootlanmamis gosterdi bu arada ben fabrika ayarlarına dön yaptım .Ama şimdi twrp ekranindan cikamiyorumlutfen yardim

Hocam tüm dediklerimi doğru yaptığına emin ol.Ve acaba fabrika ayarlarına dön kısmını nereden yaptın?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...