- Yasaklandı
2.el değiller o fiyata veriyor sıfır hepsi32 GB ram gereksiz rtx 2060 neden var ?işlemci güzel anakart 4 slot olmasında fayda var dual channel 2 tb hardiskten ziyade 1 tb koyup 480 gb ssd tercih edebilirsin . Ve 2. El önermem illaki vardır birşeyi ucuz da değil
Demon'a katılıyorum 10.000 az bi para değil bence sıfır toplaman senin için daha mantıklı olur ürünler garantili olur bi sorun çekmezsin tercih senin ama bence kendini garantiye al.10.000 TL az para değil aldınmı uzun yıllar gitmesi gerekli , 13.000 de verebilirim diyorsun 2. el sistem toplayacağına aynı paraya sıfır sistem topla uzun yıllar kullan derim . Ancak arkadaşın güvenilirse olabilir tamamen sana kalmış istersen arkadaşla iletişime geçerim çok iyi sistem hazırlar ekran klavye vs içerisinde istersen oda olur .
Yalnız arkadaş bulabilirsem diyor toplayıp verecek en iyisi kendin sıfırdan topla fakat dediğim gibi güvenilirse olabilir fakat 10.000 TL az para değil .
başkan bana birtane dizde alayım ya10.000 TL az para değil aldınmı uzun yıllar gitmesi gerekli , 13.000 de verebilirim diyorsun 2. el sistem toplayacağına aynı paraya sıfır sistem topla uzun yıllar kullan derim . Ancak arkadaşın güvenilirse olabilir tamamen sana kalmış istersen arkadaşla iletişime geçerim çok iyi sistem hazırlar ekran klavye vs içerisinde istersen oda olur .
Yalnız arkadaş bulabilirsem diyor toplayıp verecek en iyisi kendin sıfırdan topla fakat dediğim gibi güvenilirse olabilir fakat 10.000 TL az para değil .
Neden peki itopya gibi yerlerden almıyorsun?2.el değiller o fiyata veriyor sıfır hepsi
Geriye kalan 4 bin e ekipman al 2. monitör vsaklımda o donanım arşivinin son topladıgı pc var 6 bine set alıp geri kalan 4 bini cebe atmayı düşünüyorum.
monitor alınca 5.2 bin oluyor klavye fare 500 diyelim kulaklik 250 yaklaşık 6 bin ediyor monitör Viewsonic 23.6" VX2458-MHD 144Hz 1ms 2xHDMI DVI düşünüyorum gerisi ile artık steamdan hesap dizerizGeriye kalan 4 bin e ekipman al 2. monitör vs
ben evde asus x550 laptop kullanıyorum 2 tane monitör koydum yanına bi yandan discord'a bakıp bir yandan oyunda vs öldüğüm zamanlarda film izliyorum gerçekten çok güzel oluyo henüz ailesel sorunlarımdan dolayı masaüstü bilgisayara geçiş yapamadım Allah'ın izniyle 01.02.2020 tarihinde askerim askerden döndükten sonra şahsıma ait olan eve güzel bi setup kurmayı düşünüyorum sende öyle yap bence önemli olan 10.000 TL olması değil önemli olan içine sinmesi oynarken az da olsa heyecanlanmak o hissiyatı alabiliyorsan güzel..aklımda o donanım arşivinin son topladıgı pc var 6 bine set alıp geri kalan 4 bini cebe atmayı düşünüyorum.
Son yazdığımı okudunmu çok kötü kazıklanırsın boşver , arkadaş çok iyi sistem hazırlıyor ona söylerim olmazsa o sana sistemi klavye vs herşeyiyle ayarlar .monitor alınca 5.2 bin oluyor klavye fare 500 diyelim kulaklik 250 yaklaşık 6 bin ediyor monitör Viewsonic 23.6" VX2458-MHD 144Hz 1ms 2xHDMI DVI düşünüyorum gerisi ile artık steamdan hesap dizeriz
tamam reis özele yazdım haber bekliyorumSon yazdığımı okudunmu çok kötü kazıklanırsın boşver , arkadaş çok iyi sistem hazırlıyor ona söylerim olmazsa o sana sistemi klavye vs herşeyiyle ayarlar .