Onaylı Üye
10.000 Türk Lirasi bütçem var. Edit programlarını rahat kullanabileceğim bilgisayar istiyorum, ne önerirsiniz?
Moderatörün son düzenlenenleri:
edit için sadece iyi bir işlemci lazım ekrant kartı ne kadar ucuz alırsa o kadar iyi10.000 Türk Lirasi bütçem var. Edit programlarını rahat kullanabileceğim bilgisayar istiyorum, ne önerirsiniz?
merhabalar çok güzel bir sistem önerisi fakat render yapıcağın için kasa içi hava sirkülasyonun iyi değilse M serisi anakart almamanı tavsiye ederim ısınma problemleri yaşaman olası işlemci için eğer sadece edit işleri ise intel almanı tavsiye ederim render işlerinde genellikle tek işlemciye yük biner diğerleri yetmez ise devreye girer. İntel tek işlemci yükünde ryzenden daha iyidir.Merhaba dostum. Öncelikle ekran kartı olmadan bir sistem toplamak durumundasın. Ben şuan sana örnek olması açısından senin işini hem depolama hemde performans açısından bir bilgisayar topladım.
Öncelikle işlemcinde EKRAN KARTI yok! Burada dikkatini çekmek istediğim konu, 1500 lira gibi bir fiyat daha ekleyip sana sadece bilgisayarı açtıracak bir ekran kartı alman. Eğer işlemci ve ekrantı bir olan bir işlemci almak istersen, işlemci performansın düşecek. Bu sebeple de render performansın düşer. O yüzden sana dediğim şekilde, bu bilgisayarın üstüne 1500 lira daha ekleyebiliyor olman gerekir. Günümüz şartlarında 10K TL para ile maalesef ileri dönük bir sistem ancak bu kadarı ile toplanır.
Ekli dosyayı görüntüle 78206
10100F ile yapacağın işi en az yarım saat uzatırsın. Sistemini satmak için yalan yanlış bilgi verme.Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapkendi kullandıgım pc dostum ilgilenirsen edit işi için gayet güzel.
5k daha koy şuna bak bide10100F ile yapacağın işi en az yarım saat uzatırsın. Sistemini satmak için yalan yanlış bilgi verme.
Donanım arşivi takip edip onun ürünlerini almanı öneririm çünkü nerdeyse yarı yarıya uyguna geliyor10.000 Türk Lirasi bütçem var. Edit programlarını rahat kullanabileceğim bilgisayar istiyorum, ne önerirsiniz?