10 bin TL'ye kadar edit işleri için PC önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
10.000 Türk Lirasi bütçem var. Edit programlarını rahat kullanabileceğim bilgisayar istiyorum, ne önerirsiniz?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Süper Üye
Ödüller
5
3 HİZMET YILI
Render için işlemcisi güzel bir bilgisayar lazım.

Süper Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Merhaba dostum. Öncelikle ekran kartı olmadan bir sistem toplamak durumundasın. Ben şuan sana örnek olması açısından senin işini hem depolama hemde performans açısından bir bilgisayar topladım.
Öncelikle işlemcinde EKRAN KARTI yok! Burada dikkatini çekmek istediğim konu, 1500 lira gibi bir fiyat daha ekleyip sana sadece bilgisayarı açtıracak bir ekran kartı alman. Eğer işlemci ve ekrantı bir olan bir işlemci almak istersen, işlemci performansın düşecek. Bu sebeple de render performansın düşer. O yüzden sana dediğim şekilde, bu bilgisayarın üstüne 1500 lira daha ekleyebiliyor olman gerekir. Günümüz şartlarında 10K TL para ile maalesef ileri dönük bir sistem ancak bu kadarı ile toplanır.

Screenshot_1.png

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
kendi kullandıgım pc dostum ilgilenirsen edit işi için gayet güzel.

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Merhaba dostum. Öncelikle ekran kartı olmadan bir sistem toplamak durumundasın. Ben şuan sana örnek olması açısından senin işini hem depolama hemde performans açısından bir bilgisayar topladım.
Öncelikle işlemcinde EKRAN KARTI yok! Burada dikkatini çekmek istediğim konu, 1500 lira gibi bir fiyat daha ekleyip sana sadece bilgisayarı açtıracak bir ekran kartı alman. Eğer işlemci ve ekrantı bir olan bir işlemci almak istersen, işlemci performansın düşecek. Bu sebeple de render performansın düşer. O yüzden sana dediğim şekilde, bu bilgisayarın üstüne 1500 lira daha ekleyebiliyor olman gerekir. Günümüz şartlarında 10K TL para ile maalesef ileri dönük bir sistem ancak bu kadarı ile toplanır.

Ekli dosyayı görüntüle 78206
merhabalar çok güzel bir sistem önerisi fakat render yapıcağın için kasa içi hava sirkülasyonun iyi değilse M serisi anakart almamanı tavsiye ederim ısınma problemleri yaşaman olası işlemci için eğer sadece edit işleri ise intel almanı tavsiye ederim render işlerinde genellikle tek işlemciye yük biner diğerleri yetmez ise devreye girer. İntel tek işlemci yükünde ryzenden daha iyidir.

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
excalibur setler var 10k civarı hazır set tavsiye ederim

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
hazır pc almanı önermem indirim olmadığı sürece açılan teknoloji mağazası varsa takip et güzel indirim oluyor onun dışında önerilen toplama pcler var işlemci ve anakart yoğunluklu pc alırsan işini görür

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...