ekran kartsız model sakın almaHocam şöyle bir şey buldum ama ekran kartsız 11. nesil işlenci ne kadar iş yapar pek bilgim yok alınır mı
LBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Hocam şöyle bir sistem gördüm beni laptop almaktan vazgeçirtmek üzere bu alınır mı ?kankam fiyat oyuncu laptopları için biraz düşük kalmış ama yine de monster huma serisine bakabilrisin istersen
rx550 hmm çöp kutusu daha fazla iş yapar gibi suan için o paraları harcama bana kalırsa çünkü boşa gider 2 sene sonra tekrar ihtiyac duyarsın biraz daha para biriktirip daha kaliteli bir şey almanı öneririmHocam şöyle bir sistem gördüm beni laptop almaktan vazgeçirtmek üzere bu alınır mı ?
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
ben 4 yıldır asus tuf kullanıyorum bi sıkıntı olmadı şuana kadar10k ile bulabilir misin bilmiyorum ama kesinlikle asus TUF gaming serisinden uzak dur. Asus mühendisleri TUF serisinde soğutma dinamiğini başaramamışlar.
kanka var ama ekran kartı olmuyor içinde genelde veya 2. el bi monster alabilirsin ama pek önermemArkadaşlar öncelikle merhaba,
Eski bilgisayarımı (hurda/fosil/antika) bilgisayarımı sattım. 10k bütçem var, laptop almak istiyorum. O paraya iyi masaüstü toplarsınız falan yazmayın, bizde biliyoruz toplanacağını fakat laptop lazım okulum için. Oyuncu türünde ucuz, en azından GTA 50 60 FPS falan açsa benim için idealdir. Ek olarak Visual Studio vb uygulamalar içinde uygun olursa sevinirim, saygılar.
yüksek yük altına soktun mu bilgisayarını hiç?ben 4 yıldır asus tuf kullanıyorum bi sıkıntı olmadı şuana kadar
Asus laptops gives better performance10k ile bulabilir misin bilmiyorum ama kesinlikle asus TUF gaming serisinden uzak dur. Asus mühendisleri TUF serisinde soğutma dinamiğini başaramamışlar.
i'm talking about tuf gaming series broAsus laptops gives better performance
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?