20 bin TL'ye kadar laptop önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bütçe
20 bin TL.
Onaylı Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Bütçem maksimum 20 bin TL. Gündelik ve okul kullanımı için laptop arıyorum, oyun çok oynamıyorum. Şu kadar koy, şunu al yazmayın. Bütçem maksimum 20 bin TL şu an düşündüğüm.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
bu ofis işleri, yazılım programları (vs, VS Code, Photoshop, vs gibi programlar) gibi programları, yük binince rahat kullanacağım bir laptop önerirseniz sevinirim. RAM 8 olabilir, kendim ekleyebilirim.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Kendin ol Zaten herkes alındı
Uzman Üye
Ödüller
2
Sosyal
2 HİZMET YILI
  1. Asus ROG Zephyrus G14: Bu dizüstü bilgisayar güçlü bir performans sunuyor ve aynı zamanda hafif ve taşınabilir bir tasarıma sahip. AMD Ryzen işlemcisi ve Nvidia GeForce GTX 1650 ekran kartıyla oyun oynamak veya yoğun iş yüklerini işlemek için ideal.
  2. Dell XPS 13: Etkileyici bir ekran, uzun pil ömrü ve şık tasarımıyla bu laptop iş ve günlük kullanım için harika bir seçenek. Intel Core işlemcileri ve yüksek çözünürlüklü ekranıyla dikkat çekiyor.
  3. Lenovo Legion 5: Oyun oynamak isteyenler için uygun fiyatlı ve güçlü bir seçenek. AMD Ryzen işlemcisi ve Nvidia GeForce GTX 1660 Ti ekran kartıyla yüksek performans sunuyor.

Uzman Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
o bütçeye alacagın her laptop rahatca kaldırır gibi geliyor özelliklerine yine kendin bakarsın dedigin gibi oyun oynamıyorsan çok bir önemi yok markanın

Live to die 💎axii
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
7 HİZMET YILI
Acer Aspire 7 R5 RTX 3050 alabilirsin hem oyunları hem günlük işlerini çok rahat yaparsın

Arkanda
Ultra Üye
Ödüller
7
4 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

uzun ömürlü ve malzeme kalitesi sağlam ayrıca çok ısınmadığını duydum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...