merhaba arkadashlar, an itibariyle 10y ban kaldirma varmidir? daha once birkach metod varmish ama shuan calishmiyormush, bilen varmi>? teshekkurler shimdiden
Ban kaldirma diye bisey olsa ilk once herkes duyar a bu oluyo diye herkes yapar hileyi abarti sekilde kullanip arti bypaas yaptigin zaman ban oranin zaten yuksek ben zaten guvenmedigim icin hep ip degistiriyorum ama fayda etmiyo oyun ici yedigin reportta bagli ki kara listeye alip ustunu cizmesinler ertesi gun pubg sayfasinda afis olarak ismini gorursun bunca sene hile uzerinde deneme yapan birisi olarak ben hicbir oyunda ban kaldirma diye bisey duymadim.
İstersen dene pubg musteri hizmetlerine yaz tatli dille olmaz baska bi oyuncu videoya ceker seni ss alirsa giren hep sana olur.
guest hesap da aynı hesabı 4 kez banını açtım arka arkaya ban yedi tekrar açtım ama hileli oynamaya devam ettiğim için tekrar tekrar ban yedim tabi bu olay gameloop dan önceydi tencent iken
guest hesap da aynı hesabı 4 kez banını açtım arka arkaya ban yedi tekrar açtım ama hileli oynamaya devam ettiğim için tekrar tekrar ban yedim tabi bu olay gameloop dan önceydi tencent iken