LoL EUW script ban hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba, ben oyunu neredeyse sezon 2-3'ten beri oynuyorum. Halen kendi hesabımdayım. EUW sunucusuna Master olarak geçtim ve geçer geçmez Loserq'ya düştüm ve 20 losestreak kadar bir streak yaptım maalesef. Hesabım şu an -30 LP kaybedip +16LP kazanıyor. Arkadaşıma hesabımı vereceğim ve yan hesaptan script açacağım, en azından düşüncem o şekilde. Arkadaşım şöyle bir soru yöneltti. "sc olduğun anlaşılırsa bu hesap da ban yer mi? Kontrol edilirse sc ile yan hesap boostladığımızı anlarlar" diye bir soru sordu.

Ben de sizlere sormak istiyorum, fresh boş bir hesap satın alsam ve bu hesapta script açarak benim arkadaşıma vereceğim main hesabı kendim açtığım freshteki script ile boostlasam main hesabım ban yer mi? Bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.

Not: TR'de bu şekilde birçok hesap ve oyuncu boostladım ve bir sorun yaşamadım ama EUW'de daha çok ban attıklarını söylüyorlar, en azından böyle bir rivayete çok denk geldim.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Uzman Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
main hesabında sc açılmadığı sürece hiçbir şekilde ban yemez fresh hesap kasarken botted olmamasına dikkat et bottedlar 3 4 maça banlanıyor kolay gelsin hocam şimdiden :)

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Hile kullanmayan hesap baska bir hesabin faliyetleri sonucunda ban yemez.

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
euwda çoğu kişi sc olduğunu söyleyip rapor atmıyor trde ilk dodgede scsin diyip rapor atıyolar bende euwda kasıyorum bişey olmadı şuana kadar zümrütte oynuyorum sc ile

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Sikinti olmaz ya, sc kullandigin car bile banlanmaz muhtemelen. Ama hesap satin almak yerine kendin kassan 30a daha safe olur

Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
bottedlar hızlı bir şekilde ban yiyor usta bilgin olsun bir kaç arkadasım ban yedi bu sebepten

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
yemezsin garanti olsun istersen arkadaşın evade kapalı oynasın oynayabilirim diyorsa kastığı hesapta banlanmaz.

Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
main hesabın ban yemez hocam gönül rahatlığı ile kullanabilirsin

Uzman Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Ana hesaba bir şey olmaz ama Lp lerin silinme gibi bir durum var diye biliyorum yanlışım olabilir.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
euw de çok fazla rapor olmuyor bence daha kolay olur işin ayrıca oyunda açan herkez kendinden sorumlu oyundaki bir arkadaşın her maç açsa sende her maç onla pre girsende bu farketmez. onun açıp açmıycağına kefil olamıyorsun haliyle başın ağrımaz biz 2-3 sene önce yapmıştık

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Ana hesabına inject etmediğin sürece hiçbir problem yaşamazsın örneğin csgodaki gibi 2 kişi oynarsanız biri hileyse onunla oynadıgınız maçlar siliniyordu lolde böyle bir durum yok ban yemezsin iyi eğlenceler

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Dostum sorun olmaz ama max 3 güne perma yersin

scriptten 2 kere rapor yiyip açıklamaya sc yazarlarsa ban geliyor perma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...