10 yıllık ban yedim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
beyler yanlışlıkla normal hesapla girmişim 1 oyun attım 10 yıl ban attı taç 2 ydi nasıl açabilirim o hesabı bilen var mıdır

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Oyundan ban açmanın hiçbir imkanı yoktur. Önceden saati ve tarihi ileri alıyordum açılıyordu çok eskidendi tabi :)
artık çook zor

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
hiç şansım yok mu daha önce mail atıp hesabı açılan falan :/
Post automatically merged:

Oyundan ban açmanın hiçbir imkanı yoktur. Önceden saati ve tarihi ileri alıyordum açılıyordu çok eskidendi tabi :)
artık çook zor
gülümsetti bir nebze :)
Post automatically merged:

### Do not reply below this line ###
TencentGames
May 09, 2020, 19:26 +0300
Merhaba Asker,

Bize ulaştığınız için teşekkürler.

Oyunculara, oyun dosyalarını değiştirebilecek üçüncü taraf uygulamaları ve oyun denetleyicilerini kullanmalarını önermediğimizi bildirmek isteriz ve bunları kullanmanız kural ihlalinin oluşumuna sebep olabilir.

Ve ayrıca, gayri resmi/kırık oyun istemcisi desteklenmiyor. Bu hesabınızın yasaklanmasına veya askıya alınmasına yol açacaktır. Lütfen oyunu kaldırın ve onunla ilgili tüm dosyaları siliniz. Yeni oyunu App Store / Google Play'den indirin.

Oyundaki kural ihlallerinin, örneğin, hileler, yasadışı eklentiler kullanma, yasadışı dosya değişiklikleri, Klavye'den uzakta, ve resmi kaynaklardan oyun indirme işlemlerinin sistem tarafından algılanabileceğini lütfen unutmayın ve bu, ihlal edenin hesabının yasaklanmasına yol açacaktır.

Hesabınız yasaklandıysa, hesabınızın yasak süresi sona erene kadar kullanamazsınız.

Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür diler ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımla,

PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS MOBİL Müşteri Desteği
attıkları mesaja bak be

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
bende yedim 10 yıl dikkatlı oynamak alzım sadece esp açtıgında kill olayını fazla abartmazsan ban yemiyorsun

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
I guess it's not possible to get banned from 1 game unless the hack is detected or it's a low rank account.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...