malesef öyle bakalım duruma göre krediyede başvurabiliriz ama renault düşünmüyorum polo yada honda olabilir130k günümüz stantdartlarına göre düşük Fluence 1.5 dCI , 1.6 FSI , 1.4 TSI Polo , Golf Hatta Passatlara bile bakabilirsiniz
Honda doluluk ve fiyat olarak beklentinizi karşılayacaktırmalesef öyle bakalım duruma göre krediyede başvurabiliriz ama renault düşünmüyorum polo yada honda olabilir
yani hem eski model olup hemde kusursuz bulamayız boya degişen takıntım yok sadece donanımsal olarak airback aşmamış cok agır hasarlı olmasın yeterliHasarsız araba istiyorsan o fiyatlara bulmak biraz zor ama az hasarlı güzel arabalar var. Dacia Duster/Sandero - Seat Leon/Ibıza - Fiat Punto/Linea
teşekkür ederim bakıyorum bakalım kısmetimizde varsa artıkHonda doluluk ve fiyat olarak beklentinizi karşılayacaktır
İnşallah hocam aynı şekilde peugeot da bakabilirsinizteşekkür ederim bakıyorum bakalım kısmetimizde varsa artık![]()
ilginiz için teşekkür ederim ama etraftan aldıgım duyumlara göre renault fiat peugeot konfor donanım bakımından biraz daha düşük kalıyor eski model araclar için tabi yenilerini bilmiyorumİnşallah hocam aynı şekilde peugeot da bakabilirsiniz
evet dogru tahmin etttiniz 26 yaşındayım e46da güzel evet düşünülebilir25 yaşındasınız galiba genç bir kitleye sahipsiniz onun için size e39 e46 önerebilirim temizini bulmak önemli
Nerde alacağız kankawolkswagen polo 2016 lar vardı onlara bakabilirsin amaa TR de araba alma![]()
Hangi modelinden bahsediyorsunHonda civic alabilirsin genc arabasi hem hemde kullanisli
malesef millet bakıyor bu 5 yazmış benim arabam bundan iyi 7 yazıyım öyle öyle artıyor hergünoff off aynı dertler bendede var yatıyorum kalkıyorum araba üstüne 2k koymuş