tabi bekliyorum marka model de yazabilirsinN11 sen 70 liraya aldım memnunum link bulursam atayım
kanka ben max 150 tl fiyata sahip kulaklık arıyorum senin dediğin kulakıl su an 300 den fazlaJames Donkey 710 alabilirsin dostum şuan ben onu kullanıyorum yaklaşık 2 senedird e kullanıyorum gayet iyi
knk pardon senin yazdıgını görmedim k.bRampage Rm-k23 bakabilirsin
oyuncu istiyorumbenim yazdığım oyuncu kulaklığı ama sen nasıl bir şey sitdeiğini belirtmmeişsin kulak içi mi kulak üstü mü nasıl bir şey istiyosun
ben 160 liraya almıştım kanka pahalanmış bakamdım fiyatına ama indiirme giriyor kara cuma falan doluğu zaman çok ucuzluyorkanka ben max 150 tl fiyata sahip kulaklık arıyorum senin dediğin kulakıl su an 300 den fazla
okey bro thxBought in Aliexpress, airpods. They broke down after a week XDDDD I do not recommend buying them on Alixpres
kanka 200 tl civarıymış baktım indirime girer mi sencerampage x titan öneririm
teşekkürler tavsiyen içinDostum ben yalnızca 2 adet bulabildim.
Gamemax FHP-G1460B Oyuncu Kulaklık
Gamemax FHP-G1475B Oyuncu Kulaklık (4D Ses)
Ayrıca sana link vereceğim, oraya girip en ucuz olanlardan başlayarak 75-150 TL arasındaki kulaklıklardan kendin beğenerek alabilirsin. Frisby, Snopy Rampage, Hadron gibi markaların kulaklıklarından da alabilirsin. Tabii ki tercih sana kalmış. Güzel bir araştırma yapmadan kulaklık almamanı tavsiye ederim.
İyi forumlar..
aga pahalı max 150 tl lik olsun istiyorumgamepower medusa