Gamepower Bane kullanan arkadaşım çok oldu. Güzel diyen de oldu kötü diyen de. Bilemiyorum kumar gibi bu bütçelerde fare aramak. Sensörleri çok iş yapmıyor maalesef keşke daha iyi ekonomi olsa da daha iyisini önerebilsek :/Gamepower Bane alabilirsin biraz büyük ele oturuyor fiyatına göre de gayet güzel mouse
Oyunlarda iş yapar mı ki? Ofis için şimdi baktım.One-zero ms04 mause öneririm önceden kullandığım mause güzeldir
Ben kullandım kanka oyunlarda fiyatına göre iyi performans veriyorduGamepower Bane kullanan arkadaşım çok oldu. Güzel diyen de oldu kötü diyen de. Bilemiyorum kumar gibi bu bütçelerde fare aramak. Sensörleri çok iş yapmıyor maalesef keşke daha iyi ekonomi olsa da daha iyisini önerebilsek :/
Post automatically merged:
Oyunlarda iş yapar mı ki? Ofis için şimdi baktım.
Rampage smx-r44 oyuncu mousesi driveri da bulunuyor macro ayarlamak istersen.Arkadaşlar güncel olarak apex legend oynamaktayım biliyosunuzki oyunda aşırı hareketli olmak gerekiyor haliyle fareyide hızlı hareket ettirmek gerek şuanki kullandığım fareyi hızlı çevirdiğim zaman takılıyor apex için 100-150 tl bandında önerebileceğiniz seri ve hızlı şekilde kullanabileceğim fare önerirmisiniz
Arkadaşlar güncel olarak apex legend oynamaktayım biliyosunuzki oyunda aşırı hareketli olmak gerekiyor haliyle fareyide hızlı hareket ettirmek gerek şuanki kullandığım fareyi hızlı çevirdiğim zaman takılıyor apex için 100-150 tl bandında önerebileceğiniz seri ve hızlı şekilde kullanabileceğim fare önerirmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?