Seçkin Üye
monster fareleri var monter sitesinden almıştım ben dpsi felan çok iyi çok memlunum 300 tl felan ondan alabilirsin
Aldığın mouse da oldukca güzel fiyatperformans ben rampagenin ürünlerine çok sıcak bakmıyorum kullandıkları malzeme kalitesi yüzünden ama kullanabilirsin dpi ayarıdır macrosudur kablo kalınlığıdır iyi sadece mouse dış kavuçuğu dandik ( BANA GÖRE ) onun haricinde sıkıntı yokEkli dosyayı görüntüle 73978
Arkadaşlar bu modeli beğenip satın aldım umarım pişman olmam öneride bulunan herkese teşekkür ederim![]()
dostum bilgisayarımı almadan önce internet kafeye gidiyordum biraz araştırmayla karşıma çıktı mause çok hoşuma gitmişti abartmak gibi olmasın ama sanki tam benim elim için üretilmiş gibiydi hiç düşünmeden aldım bide dediğin gibi çok f/p bi modelAldığın mouse da oldukca güzel fiyatperformans ben rampagenin ürünlerine çok sıcak bakmıyorum kullandıkları malzeme kalitesi yüzünden ama kullanabilirsin dpi ayarıdır macrosudur kablo kalınlığıdır iyi sadece mouse dış kavuçuğu dandik ( BANA GÖRE ) onun haricinde sıkıntı yok
Öncelikle hayırlı olsun umarım çok uzun süre severek kullanırsınızdostum bilgisayarımı almadan önce internet kafeye gidiyordum biraz araştırmayla karşıma çıktı mause çok hoşuma gitmişti abartmak gibi olmasın ama sanki tam benim elim için üretilmiş gibiydi hiç düşünmeden aldım bide dediğin gibi çok f/p bi model
teşekkür ederim e nabalım elmizdeki paraya bukadar oluyoÖncelikle hayırlı olsun umarım çok uzun süre severek kullanırsınızBildiğim kadarı ile ağırlık ayarlaması , boyut ebat ayarlaması yok ama madem elinize göre daha önce de kullandınız beğendiniz o zaman bir sorun yok benim önerdiklerimle aynı sadece firma garanti vs farkları mevcut 4800 dpi de gayet makul üstünü kullanan göremezsiniz sizde en fazla 1100 ile 1800 arası kullanıcaksınız zaten
benim tek beğenmediğim özelliği rampage firmasının malzemeleri ucuz olsun diye ince bir kavuçuk kullanıyorlar ben logitech kullanıyorum g102 seninkinden daha iyi değil veya daha üstün ama malzeme olarak daha sağlam hepsi bu
![]()
gamepower bane 149 tl çok iyi mouseArkadaşlar güncel olarak apex legend oynamaktayım biliyosunuzki oyunda aşırı hareketli olmak gerekiyor haliyle fareyide hızlı hareket ettirmek gerek şuanki kullandığım fareyi hızlı çevirdiğim zaman takılıyor apex için 100-150 tl bandında önerebileceğiniz seri ve hızlı şekilde kullanabileceğim fare önerirmisiniz
rampage howl fiyatına göre süper 2 senedir kullanıyorum hiç sıkıntısı yokRampage SMX-R88 X-Space 7200 DPI benimde kullandığım bir mause. Ürüsün kalitesi ve hafifliği konusunda gerçekten kullandığım en iyi mause. Razer Viperın Rampage uyarlaması denilebilir.
Eski kullandığım mouse bu dediğin gibi gayet stabil ve ele oturan bir mouse tercihini bundan yanada rahatça yapabilir.OMEN Vector Essential Mlouse, 7200 DPI, Siyah, 8BC52AA
bunu alabilirsin eskiden kullanıyordum gayet kullanışlı.