Arkadaşlar Merhaba,
Hiç program açık olmamasına rağmen bi anda bilgisayarım &100 disk kullanımı diyor görev yöneticisinde ve bazen bilgisayarı açtığımda no bootable device hatasını alıyorum Bilenler yardımcı Olursa çok sevinirim.
Dostum format atmışsın ama düzgün atamamışsın %100 disk diyorsa bundan kaynaklı oluyor ve bana diski en çok kullanan programın adını söyler misin? explorer.exe bile kullanabiliyor fazladan bazı durumlarda
Windows Gezginini yeniden başlatın. Ayrıca bilgisayarı kapatıp açtıktan sonra bile bu oluyorsa msconfig'den başlangıçta açılacak dosyaları seçebilir ve ayarlayabilirsiniz. [SSD mi HARDİSKMİ]
Onun haricinde düzelmezse ek bir hardisk ve ssd almanı öneririm
SSD yoksa klasik Windows 10 sorunlarından biri. Windows 10 kullanıyorsan SSD almak zorundasın gibi bir şey. Yoksa PC açıldığında ilk iki dakika fln kendine gelemiyor.
Flash bellek ile temiz bir format ve kurulum yapmanı tavsiye ediyorum, eğer sorun devam ediyorsa sorunun kaynağını bulman lazım. Harddisk yüzünden olabilir fakat kesin bir şey söylemek için senin test etmen daha sağlıklı olur.
Kardeşim arkadaşlara kesinlikle katılıyorum yanlış format atmışsın bende yaptım öyle bir hata sonrasında düzgün formatla %2 %1 disk kullanımına eriştim diskleri biçimlendirerek format atmanı öneriirm