Çözüldü 100 mbps internet steamde 1 mbit hızında indiriyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Dostlar normalde internetim 80 mbps görüyor fakat steamden indirme yaparken 1 mbps hızında indiriyor. google chrome gibi tarayıcılardan indirme yaparken böyle bi problem yok
sadece steamde yaşanıyor bu sebebi nedir
1706915306043.png

1706915787832.png

Çözüm
Bilgisayara henüz yeni format attım herhangi bir dosya indirmedim sadece steamden oyun kurmaya çalıştım zararlı dosya vs yok Yeniden başlattım ve modemi fabrika ayarlarına döndürdüm programı indirip ayarları da sıfırladım sonuç aynı epic gamesta veya farklı platformlarda böyle bi sorun yok
Bilgisayarınızda antivirüs programı kullanıyorsanız,antivirüs programınızın Steam'i engellememesini sağlayın. Bazı antivirüs programları, Steam'in indirme hızını etkiliyor olabilir. Antivirüs programınızın ayarlarını kontrol ederin. Steam'i güvenli bir şekilde çalışmasına izin verin.
Steam istemcisini yönetici olarak çalıştırın.
𝓜𝓮𝓶𝓮𝓷𝓽𝓸 𝓜𝓸𝓻𝓲
Donator
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
Merhaba, Steam > Ayarlar > İndirmeler sekmesine gidin.
İndirme bölgesi altında, bulunduğunuz bölgeyi veya size en yakın olanı seçin.
Ayrıca daha iyi bir bağlantı olup olmadığını görmek için konumunuza yakın çeşitli bölgeleri de deneyebilirsiniz.

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Merhaba, Steam > Ayarlar > İndirmeler sekmesine gidin.
İndirme bölgesi altında, bulunduğunuz bölgeyi veya size en yakın olanı seçin.
Ayrıca daha iyi bir bağlantı olup olmadığını görmek için konumunuza yakın çeşitli bölgeleri de deneyebilirsiniz.
Merhaba dediklerinizi yaptım fakat sorun hala devam ediyor

𝓜𝓮𝓶𝓮𝓷𝓽𝓸 𝓜𝓸𝓻𝓲
Donator
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
Lütfen modeminizi yeniden başlatmayı deneyin sonuç alamazsanız, bağlantıdaki yazılım ile internet ayarlarınızı sıfırlayın ve sisteminizde zararlı dosya olmadığından emin olun.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Lütfen modeminizi yeniden başlatmayı deneyin sonuç alamazsanız, bağlantıdaki yazılım ile internet ayarlarınızı sıfırlayın ve sisteminizde zararlı dosya olmadığından emin olun.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Bilgisayara henüz yeni format attım herhangi bir dosya indirmedim sadece steamden oyun kurmaya çalıştım zararlı dosya vs yok Yeniden başlattım ve modemi fabrika ayarlarına döndürdüm programı indirip ayarları da sıfırladım sonuç aynı epic gamesta veya farklı platformlarda böyle bi sorun yok

Ekli dosyalar

• 1706919293536.png
    1706919293536.png
    14.2 KB · Görüntüleme: 52
𝓜𝓮𝓶𝓮𝓷𝓽𝓸 𝓜𝓸𝓻𝓲
Donator
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
Bilgisayarınızda antivirüs programı kullanıyorsanız,antivirüs programınızın Steam'i engellememesini sağlayın. Bazı antivirüs programları, Steam'in indirme hızını etkiliyor olabilir. Antivirüs programınızın ayarlarını kontrol ederin. Steam'i güvenli bir şekilde çalışmasına izin verin.
Steam istemcisini yönetici olarak çalıştırın.

Son düzenleme:
Çözüm
Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Bilgisayarınızda antivirüs programı kullanıyorsanız,antivirüs programınızın Steam'i engellememesini sağlayın. Bazı antivirüs programları, Steam'in indirme hızını etkileyebilir. Antivirüs programınızın ayarlarını kontrol ederek Steam'i güvenli bir şekilde çalışmasına izin verin.
Steam istemcisini yönetici olarak çalıştırın. Bu, istemcinin daha fazla kaynak kullanmasına izin vererek indirme hızınızı artırabilir.
Gerçekten çok teşekkür ederim sorun çözüldü
Windowsun bütün güvenlik duvarları devre dışı bıraktım ve yönetici olarak çalıştırdıgımda sorunum çözüüldü
1706921076428.png

𝓜𝓮𝓶𝓮𝓷𝓽𝓸 𝓜𝓸𝓻𝓲
Donator
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...