100 TL bütçeli kulaklık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dınsıpiy
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Verebileceğim en üst fiyat 100-110₺.
Fiyat/Performans dediğiniz ürünleri bekliyorum.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Banlı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Yoro V5 alabilirsin kulaklık kalitesi çok iyi isimden dolayı ön yargı ile yaklaşabilirsin ama alınca pişman olmayacağından eminim günde en az 9 saat PC başındayım ve 6-7 saat oynadıktan sonra hafiften minik ağrılara sebep oluyor onlarda rahatsız edecek düzeyde değil yara vs yapmıyor biraz fazla kulakların terlemesine sebep oluyor oda normal benim için hem 8 saat takılı durduğu için hem de bu sıcakta gayet doğal mikrofonu vs istediğin gibi ağzına göre hareket ettirebiliyorsun bayağı bir araştırdım benim de bütçem o aralıktaydı aralarında en iyi bulabildiğim kulaklık buydu.

Dınsıpiy
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Yoro V5 alabilirsin kulaklık kalitesi çok iyi isimden dolayı ön yargı ile yaklaşabilirsin ama alınca pişman olmayacağından eminim günde en az 9 saat PC başındayım ve 6-7 saat oynadıktan sonra hafiften minik ağrılara sebep oluyor onlarda rahatsız edecek düzeyde değil yara vs yapmıyor biraz fazla kulakların terlemesine sebep oluyor oda normal benim için hem 8 saat takılı durduğu için hem de bu sıcakta gayet doğal mikrofonu vs istediğin gibi ağzına göre hareket ettirebiliyorsun bayağı bir araştırdım benim de bütçem o aralıktaydı aralarında en iyi bulabildiğim kulaklık buydu.
Hocam 117 TL idi bu kulaklık. Kulaklık yorumlarına baktım ve sepete ekledim. Birkaç kişi daha yazsın karar vereceğim. Teşekkürler bu arada :)
Hocam ek olarak şunu da söyleyeyim. İşim gece saat 9 gibi bitiyor. PC başında kalacağım süre en fazla 4 saat. Seni 9 saat idare ediyor ise beni hayli hayli idare eder :)
Pazar günleri 10 saat üstü PC de olurum. Arada kulaklığı çıkarınca sorun olacağını sanmıyorum.

Seçkin Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Şuanki piyasaya göre 100 tl ye perfonmaslı bi ürün alamazsın ama bütçene göre bu iyi

Owwotech Karler OW-448 G9000 Mikrofonlu RGB Aydınlatmalı Oyuncu Kulaklığı​

Üye
9 HİZMET YILI
100₺ bütçeye, f/p ne kadar olur bilmem ama önerebileceğim bazı ürünler;
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Ne kadar f/p adı altında bunları yazsam da fazla bir umut bekleme. 100₺ bütçelik f/p'si olur.

Dınsıpiy
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Herkese teşekkürler Yoro V5 almadım indirim ile bu kulaklığı satın aldım:

İndirim ile 108 ₺ ödedim.

Doğrulama sistemi için ilk adım benden @#MorpHeus ;)

7421C4D5-CEFF-4035-BC01-DC1C7D016AC6.png

BEA72BA7-4F39-4870-843C-7BA0576A39D1.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...