Süper Üye
bu işlerden cok ıyı anlayan kişilerin yapamayacagı şey degil.azcık mantıklı dusunun 220 euroysa bi koruması da vardır dimi oyla çat diye crackını yapamazsın
ne zehir,ne cevher zekalar var bu konularda ben guvenıyorumÇok zor aga onu yapabılcek bır babayıgıt varsa gelir elini öperim vallahaD yapabilecek varsa şimdiden helal olsun
orjinallikle alakası yok crackleyen adam cracklemedi o yüzden gitti toir ve yeni script de sunulmicak maalesefMemoryhackers toir+ crackleyerek bizlere de sundu. Fakat sonrasında kendi isminde bir script düzenleyerek sundu. Amaçları orjinalliğin olması galiba. O yüzden varolan script türevlerini cracklemek yerine, güzel yönlerini kendi çalışmalarına ekleyerek bizlere sunacaklarını düşünüyorum.
orjinallikle alakası yok crackleyen adam cracklemedi o yüzden gitti toir ve yeni script de sunulmicak maalesef
caus gelmeyeceğini söyledi.şimdi artık memoryhackers tarafından lol script hilesi olmayacak mı
toir nasıl kırıldı ben hala paralı görüyorum sağ solda 1 dolara 2 dolaraToir zar zor kırıldı kankam imkansız gibi bir şey bu.
Zamanında kullanıyordum. Sonra ensoulsharp sonra lazysharp sonra windsharp'a geçti herkes. Toir Türkiye sunucusunda çalışmıyor.toir nasıl kırıldı ben hala paralı görüyorum sağ solda 1 dolara 2 dolara
vallahi bağımlı yaptı bizi sc lole giresim gelmiyor artık..Zamanında kullanıyordum. Sonra ensoulsharp sonra lazysharp sonra windsharp'a geçti herkes. Toir Türkiye sunucusunda çalışmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?