►ö乙Ꮆü尺ㄥüҜ◄
Seçkin Üye
Android telefon önerisi 1000 - 5000 arası
| Ön Bilgi: Ürünleri seçerken senin için işlemci gücü, ekran performansı, batarya süresi, işletim sisteminin ergonomikliği gibi birçok detayı dikkate aldım ve sana en uygun ürünleri buldum. Bazı ürünlerin fiyatları bütçenden çok daha düşük olsa bile çok daha iyi olabileceğini de söylemek isterim. |
| Senin için en iyi ürünler: |
|
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
Neden bu ürün? Piyasanın en yenilerinden biri olan bu cihaz küçük ekran ve yüksek performans isteyenler için tasarlandı. iPhone11'e yakın seviyedeki kamerası ve günlük performansıyla oldukça iyi bir konumda.
Giriş Yap
Neden bu ürün? 256 GB depolama alanına sahip olan bu ürün günlük kullanım için oldukça yüksek performans sunuyor. Bunun yanında kamera performansı da kullanıcılarını oldukça memnun edecek düzeyde. |
| Eğer ayırdığın bütçeyi arttırabilirsen aşağıdaki ürünleri öneririm |
|
Giriş Yap
Neden bu ürün? Üst düzey telefonları tercih edenler için tasarlanan bu model, geniş ekranı ile her şeyi maksimum kalitede görüntüleyebilmene olanak tanırken yüksek hız ve kapasitesiyle her türlü uygulamayı çalıştırabilir.
Giriş Yap
Neden bu ürün? Şık tasarımı ve farklı renk seçeneklerinin yanında sunduğu performansıyla da oldukça beğeni toplamış bir ürün. |