1000 Abone nasıl yapabilirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
5 HİZMET YILI
Botla yapmanı tavsiye etmem YouTube bunun farkında zaten emeginle videonu çek hiç kimse bu işi annesin karnında öğrenmesi bu işi yaparsin

Üye
8 HİZMET YILI
Bot yapman kanalın için riskli olabilir sadece organik takipçi kas mesela videoların içine hatırlatıcı ekle abone ol ve like gibi

Always in my headspace
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Bot aboneler bir süre sonra youtube tarafından anlaşılıp siliniyor. Reklam tıklatarak eskiden abone kasıyordum bir gece 560aboneye ulaştım ve sabah kaldığımda 280 kadar abone kalmıştı. Paranıza yazık birazcık video atarak çok rahat abone kasarsınız uğraştıracak olan 4000 saat muhabbeti

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
eğer kaliteli içerik sunuyorsan zaten zamanla büyüyeceksin ama gerçekten kaliteli olsun haftada 7 video atmak yerine 1 video at ama uğraş cok kaliteli olsun kapak fotosu ws birazda telegram gruplarından kitle kas izlenme felan büyürsün inşallah

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
güncel oyunlar montajlaama gibi insanların ilgisini çekebilcek şeyler

Süper Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
başka kanalların altlarına abone olana 5 hesaptan olucam vs yazabilirsin, ben biraz uğraşmıştım bi ara şuan 500 civarı abonem var 2 ay kadar uğraştım

Üye
5 HİZMET YILI
reis büyük sayfalardan reklam yaptırabilirsin kendine yada çekiliş gibi şeyler

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Kanka trend videolara bak sonra o videoları indir editle tekrar yükle

VirtualTrouble
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Sahte hesaplar ve bot sitelerinden uzak dur şuan zararını görmesen bile ileride kanalın büyürse başını ağrıtabilir bazı arkadaşlar güzel fikirler öne sürmüş mesela trend oyunları oyna eğitici videolar çek gibi onlardan örnekler alabilirsin kendine

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...