Seçkin Üye
1100 lira altının neyini anlamadın ?BEN DRONUMU ALDIM ARKADAŞLAR 7.000 TLYE ADIJI PHANTOM 4 ADVANCED DİERLERİ ÇOK KÖTÜ ONU OK TAVSİYE EDERİM
Tavsiyen için teşekkür ederim fakat aradığım şey biraz daha sıra dışı, Açık havada kullanımı etkili bir şey arıyorum tavsiye ettiğin drone biraz daha kapalı mekanda kullanılıyor, Sanırım 2.el bir mavic mini alacağım...HC653 Kumandalı drone var fiyatı 435,00₺ ertesi gün kargoya veriliyor.Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapsatın almaya gidebilirsin, videosunu izledim gayet kullanışlı takla felan atıyor almanı öneririm
2.el almanı önermem, ya ertesi gün kırılır yada bozuk çıkar en iyisi sıfırdan alman.Tavsiyen için teşekkür ederim fakat aradığım şey biraz daha sıra dışı, Açık havada kullanımı etkili bir şey arıyorum tavsiye ettiğin drone biraz daha kapalı mekanda kullanılıyor, Sanırım 2.el bir mavic mini alacağım...
2 .el almanı önermem ayrıca 1100 tllik istediğin özelliklerde bir drone nasıl bulursun onuda bilmiyorum ama bursadaysan nezaman istersen gel benim dronu uçur şaka yapmıyorum ciddiyim mavic 2 zoomTavsiyen için teşekkür ederim fakat aradığım şey biraz daha sıra dışı, Açık havada kullanımı etkili bir şey arıyorum tavsiye ettiğin drone biraz daha kapalı mekanda kullanılıyor, Sanırım 2.el bir mavic mini alacağım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?